Tgrt Haber

Beşiktaş, Ante Rebic transferini bitirdi: Maliyeti belli oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Spor Arena
27 Temmuz 2023 15:02 - Güncelleme : 27 Temmuz 2023 15:14
Beşiktaş, Ante Rebic transferini bitirdi: Maliyeti belli oldu

Beşiktaş geçen yıldan bu yana istediği Hırvat sol kanadın transferinde mutlu sona ulaştı. Uzun süren pazarlıkların ardından Milan 2.5 milyon Euro bedelle Rebic’i kiralamaya razı oldu. Ayrıca Beşiktaş, oyuncunun yıllık 5 milyon Euro ücretinin 2.8 milyon Euro’luk kısmını ödemeyi taahhüt etti. Yıldız oyuncu İstanbul’a gelerek resmi imzayı atacak.

Daniel Amartey​ ve Jean Onana’yı renklerine bağlayan Beşiktaş​, Ante Rebic​ ile de her konuda anlaştı.

Kartal, Rebic için haziran ayında kiralama formülü için Serie A’nın dev kulübü Milan’ın kapısını çalmış ancak ret yanıtı almıştı.

2.5 MİLYON EURO BEDELLE KİRALANACAK

Daha iki yıllık sözleşmesi bulunan Ante Rebic'i bonservisi ile göndermeyi amaçlayan İtalyan ekibi beklediği teklifleri alamayınca mecburen kiralama seçeneğini masaya yatırdı.

Beşiktaşlı yöneticiler bir kez daha Milano’ya giderek oyuncunun yaklaşık 5 milyon Euro olan yıllık garanti ücretinin yarısını karşılamayı teklif etti.

Uzun pazarlıkların ardından Milan​, 2.5 milyon Euro bedelle Rebic’i kiralamayı kabul etti.

ALACAĞI ÜCRET DE BELLİ OLDU

Ayrıca Beşiktaş, oyuncunun yıllık ücretinin 2.8 milyon Euro’luk kısmını ödemeyi taahhüt etti.

İki sezon önce Eintracht Frankfurt’tan Milan’a Transfer olan 29 yaşındaki sol kanat, İtalyan ekibi ile çıktığı 123 resmi maçta 29 gol ve 17 asistle oynasa da sakatlıkları nedeniyle son iki sezonda sadece 33 karşılaşmaya çıkabilince gözden düştü.

Teknik direktör Stedano Pioli de Rebic’i kadroda düşünmeyince yönetim yıldız oyuncuyu Beşiktaş’a kiralık vermeyi uygun gördü.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Spor Arena

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...