Tgrt Haber

Josef de Souza'dan yıldız futbolcu için transfer açıklaması: "Türkiye'ye gitmeyecek"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
27 Temmuz 2023 13:54 - Güncelleme : 27 Temmuz 2023 14:05
Josef de Souza'dan yıldız futbolcu için transfer açıklaması: "Türkiye'ye gitmeyecek"

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Beşiktaş'ın eski futbolcusu Josef de Souza'dan siyah-beyazlı takım için transfer açıklaması geldi.

Beşiktaş​'ın eski futbolcusu Josef, siyah-beyazlı takım için transfer açıklaması yaptı. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Brezilyalı, vatandaşı Philippe Coutinho'yu kastederek transferin olumsuz sona erdiğini açıkladı.

"COUTİNHO, TÜRKİYE​'YE GİTMEYECEK"

Josef de Souza paylaşımında; "Elimizden gelenin en iyisini yaptık ama olmadı. Beşiktaş denedi, Ceyhun(Kazancı) yapabileceğini yaptı, 'arkadaşım' bu sefer Türkiye'ye gitmeyecek. Başka planları var ve ona saygı duyuyorum." dedi. 

CEYHUN KAZANDI "İMKANSIZ" DEMİŞTİ

Beşiktaş'taki görevinden ayrılan Ceyhun Kazancı​, daha önce bu transfer için yaptığı açıklamada; "Coutinho olmaz. Yıllık ücreti 7 milyon Euro. Bu şartlarda transferi gerçekleşmez. Transfer döneminin son günleri iş değişirse bilemem ama şu an imkansız." demişti.

Daha önce Beşiktaş'ın yıldız oyuncu ile görüşmelere başladığı ve oyuncunun maaşını 4.5 milyon Euro seviyesine kadar indirdiği iddia edilmişti.

Brezilyalı yıldızın kulübü Aston Villa ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılında sona eriyor.

Kaynak: Ajansspor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...