Tgrt Haber

Beşiktaş biletini kesti! Umut Meraş'ın yeni takımı belli oldu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
12 Eylül 2023 17:35 - Güncelleme : 12 Eylül 2023 17:42
Beşiktaş biletini kesti! Umut Meraş'ın yeni takımı belli oldu

Süper Lig'in şampiyonluk adaylarından Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen Umut Meraş'la yollar ayrılıyor. 27 yaşındaki sol bekin yeni durağı belli oldu.

Süper Lig​'de şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş​ transfer çalışmalarına aralıksız devam ederken, kadrodaki şişkinliği gidermek için de çalışmalar devam ediyor. Siyah beyazlılarda yeni bir ayrılık kapıda...

Siyah beyazlıl ekipte gözden düşen ve Teknik Direktör Şenol Güneş​'in kadroda düşünmediği isimlerden Umut Meraş​'ın yeni takımı belli oluyor.

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor​, Umut Meraş transferinde mutlu sona ulaştı. Son günlerde kadrosunu güçlendirme çalışmaları kapsamında gaza basan kırmızı beyazlılar, uzun süredir görüşme halinde olduğu sol beki ikna etmeyi başardı.

3 YILLIK İMZA ATACAK

Oyuncu tarafıyla her konuda anlaşma sağlayan Karadeniz ekibi, Umut Meraş ile 3 yıllık kontrat imzalayacak. 27 yaşındaki oyuncunun da bu teklifi kabul ettiği öğrenildi.

Kırmızı-beyazlıların transferi resmiyete kavuşturması için ise Beşiktaş’la süren müzakerelerde de sona gelindi. Samsunspor’un Umut Meraş adına Beşiktaş’a teklifi 250 bin euro artı bonuslarla 350 bin euroyu bulan bir öneri içeriyor.

TRANSFERİN AÇIKLANMASI AN MESELESİ

Beşiktaş’ın kadroda düşünmediği Umut’a gelen bu teklifi değerlendirdiği ve Samsunspor’a son yanıtını bugün vereceği ifade edildi. Kartal da Samsun’un önerisini kabul ederse, Umut Meraş, bonservisiyle birlikte kariyerine Samsunspor’da devam edecek. Transferin açıklanmasının an meselesi olduğu belirtildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...