Tgrt Haber

Beşiktaş'tan transfer şov! 2 dakikada 2 oyuncuyu açıkladılar

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
21 Temmuz 2023 23:01 - Güncelleme : 21 Temmuz 2023 23:20
Beşiktaş'tan transfer şov! 2 dakikada 2 oyuncuyu açıkladılar

Son dakika haberi: Tadic ve Halil Dervişoğlu'nu ezeli rakiplerine kaptırınca taraftarının eleştirisine maruz kalan Beşiktaş yönetimi, transfer bombalarını art arda patlattı. Siyah beyazlılar akşam saatlerinde yaptığı açıklamayla 2 oyuncunun transferini resmen duyurdu.

Beşiktaş transferde gaza bastı. Siyah beyazlılar akşam saatlerinde çifte transfer gerçekleştirdi.

Siyah beyazlılar ilk olarak Ganalı savunmacı Amartey'in transferini duyurdu. Yapılan paylaşımda 'Beşiktaşımıza hoş geldin Daniel Amartey' ifadelerine yer verildi. 

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, 2023-24 sezonu transfer çalışmaları kapsamında Ganalı defans oyuncusu Daniel Amartey​'le sözleşme imzaladı. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Daniel Amartey'e şanlı formamızla üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" denildi.

https://twitter.com/Besiktas/status/1682478615210995716

BİR İSİM DAHA KAP'A BİLDİRİDİ

Beşiktaş'ın açıkladığı ikinci transfer ise Jean Onanaoldu. KAP'a yapılan açıklamada, Kamerunlu​ orta saha oyuncusunun transferi için kulübü Lens ile görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Açıklamada, "Profesyonel futbolcu Jean Emile Junior ONANA ONANA'nın transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü RC LENS ile görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...