Tgrt Haber

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Danimarkalı savunmacı resmen veda etti

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
21 Temmuz 2023 21:38 - Güncelleme : 21 Temmuz 2023 22:46
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Danimarkalı savunmacı resmen veda etti

Son dakika haberi: Transferde atağa kalkan Galatasaray'da takıma katılacak yeni oyuncuların açıklanması beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılılarda dikkat çeken bir ayrılık yaşandı.

Icardi, Bakambu ve Kerem Demirbay transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray​'da ayrılıklar yaşanmaya başladı. Sarı kırmızılılar, Mathias Ross​'u kiraladı.

Danimarkalı savunmacı, Hollanda ekibi NEC Nijmegen'e kiralandı. Galatasaray Sportif AŞ'den Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

TRANSFERİN BEDELİ AÇIKLANDI

"Profesyonel futbolcumuz Mathias Ross Jensen'in 2023-2024 sezonu için geçici transferi konusunda The Football Club N.E.C. BV ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre The Football Club N.E.C. BV, Şirketimize 250 bin avro tutarında geçici transfer bedeli ödeyecektir."

https://twitter.com/necnijmegen/status/1682456205984256000

FORMA ŞANSI BULAMADI

Geçen sezon Danimarka​'nın Aalborg takımından 1,75 milyon Euro'ya transfer edilen Ross, yalnızca 2 maçta forma giyerken 1 gol attı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...