Tgrt Haber

Beşiktaş, Onur Bulut'u transfer ettiğini duyurdu: Kayserispor'dan tepki geldi!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | AA | İHA
08 Şubat 2023 20:45 - Güncelleme : 08 Şubat 2023 21:05
Beşiktaş, Onur Bulut'u transfer ettiğini duyurdu: Kayserispor'dan tepki geldi!

Beşiktaş, Kayserispor'dan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Onur Bulut ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Bu açıklamadan bir süre sonra Kayserispor cephesinden siyah-beyazlı kulübe tepki gösterildi.

Beşiktaş​, Kayserispor​'dan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Onur Bulut​ ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Bu açıklamadan bir süre sonra Kayserispor cephesinden siyah-beyazlı kulübe tepki gösterildi.

Siyah-beyazlı kulüp transferle ilgili yaptığı açıklamada, "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Onur Bulut ile 2025-26 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalamıştır" denildi.

Onur Bulut bu sezon ligde Kayserispor formasıyla 21 maça çıkarken, 3 gol atıp, 3 de asist katkısında bulundu.

KAYSERİSPOR'DAN TEPKİ!

Kayserisporlu futbolcu Onur Bulut takımla olan sözleşmesini tek taraflı feshederek, Beşiktaş ile anlaştı. Transfere tepki gösteren Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç açıklamalarda bulundu.

Kayserispor'da forma giyen ve geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile anlaşacağı belirtilen Onur Bulut, Beşiktaş ile 2025-2026 sezonu sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Beşiktaş Kulübü transferi sosyal medya hesabından açıklarken, Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç duruma tepki gösterdi.

"YAKIŞIKSIZ PAYLAŞIMI KINIYORUM"

Samet Koç yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ülkenin 7 gün yas ilan ettiği bir ortamda Beşiktaş Kulübü'nün yaptığı bu yakışıksız paylaşımı kınıyorum. Gerçekten gündeminiz Onur mu? Tüm konsantrasyonumuzu deprem yardımına ayırdığımız bugün, biz kulüp olarak 'depremzedelere daha fazla nasıl yardım edebiliriz?' diye uğraştayız. Kayseri’de fırınları kapatıp tırlar kiralayan kulübümüz ekmek peşindedir. Beşiktaş Kulübü'nün yaptığı bu davranışa acımızın hafiflediği, milletimizin yasının bittiği günlerde açıklama yapacağız.”

Kaynak: TGRT Haber | AA | İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...