Tgrt Haber

Beşiktaş'ın sabrı taştı! 4 milyon Euro'ya transfer edilen Jean Onana'ya yol göründü

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Milliyet
26 Eylül 2023 11:39 - Güncelleme : 26 Eylül 2023 11:53
Beşiktaş'ın sabrı taştı! 4 milyon Euro'ya transfer edilen Jean Onana'ya yol göründü

Beşiktaş’ın Kayserispor’u 2-1 mağlup ettiği maçta kadroya alınmayan Kamerunlu Jean Onana'nın evinde eski takımı Lens’in maçını televizyondan izlerken sosyal medyadan yaptığı paylaşım taraftarlardan büyük tepki çekti. Onana’nın ara transferde kiralık veya bonservisiyle birlikte gönderilmesinin planlandığı ifade edildi. İşte detaylar...

Beşiktaş’ta Gedson’un sakatlığına rağmen kadroya alınmayan Jean Onana’nın tavırları can sıktı.

Kamerunlu futbolcunun, Kayserispor​ maçı için stada gelmeyerek evinde eski takımı Lens’in Toulouse​ ile oynadığı saat 16.00’da başlayan lig maçını televizyondan izlemesi ve bu anları Instagram hesabından paylaşması büyük tepki topladı.

YÖNETİM VE TEKNİK HEYET DE TEPKİLİ

Şimdiye kadar beklenen performansı gösteremeyen 23 yaşındaki futbolcunun sosyal medyadan yaptığı paylaşımın hem teknik heyet hem de yönetimin tepkisini çektiği ifade edildi.

TEPKİLERİN ARDINDAN PAYLAŞIMI SİLDİ

Beşiktaş​ - Kayserispor maçının oynandığı gün eski takımı Lens​'in maçını sosyal medya hesabından paylaşan Onana, sarı-kırmızı kalp bırakarak dikkat çekici bir harekette bulundu.

Taraftarın tepkisi sonrası paylaşımını silen Onana, bu kez Beşiktaş - Kayserispor maçından bir fotoğraf paylaştı.

Beşiktaş'ın sabrı taştı! 4 milyon Euro'ya transfer edilen Jean Onana'ya yol göründü

YOLLARIN AYRILMASI PLANLANIYOR

Beşiktaş'ın Teknik Direktör Şenol Güneş’in gözüne giremeyen ve orta sahadaki forma rekabetinde şans bulması zor görünen Jean Onana​ ile yolları ayırmanın hesaplarını yaptığı ileri sürüldü.

Kamerunlu futbolcunun ara transfer döneminde kiralık olarak veya bonservisiyle birlikte gönderilmesinin planlandığı iddia edildi.

ONANA DA AYRILIĞA SICAK BAKIYOR

Beşiktaş’ta aradığını bulamayan Jean Onana’nın da koşulların değişmemesi halinde ayrılığa sıcak baktığı belirtildi. Sezon başında Fransa, İtalya ve İspanya’da bazı kulüplerin gündemine gelen genç futbolcunun bu ülkelerden birine gidebileceği aktarıldı.

4 MİLYON EURO'YA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Beşiktaş, Kamerunlu futbolcunun bonservisi için Lens'e 4. 04 milyon Euro bonservis ödemişti.

Beşiktaş formasıyla ligde 2 maça çıkan Jean Onana, söz konusu iki maçta da 1'er dakika süre alabildi.

23 yaşındaki ön libero UEFA Avrupa Konferans Ligi Elemeleri'nde ise 4 müsabakada görev aldı ve 1 asistlik skor katkısı verdi.

Kaynak: Milliyet

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...