Tgrt Haber

Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy'a dev talip! Devre arasında gidiyor mu?

Editör: Ömer Özcan / Kaynak: tgrthaber.com
21 Ekim 2024 15:06 - Güncelleme : 21 Ekim 2024 16:24
Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy'a dev talip! Devre arasında gidiyor mu?

Trendyol Süper Lig'e iyi bir giriş yapan Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor... Gösterdiği performansla iyi bir çıkış yakalayan ve Avrupa devlerinin radarına giren genç yıldız Semih Kılıçsoy'a İtalyan devi talip oldu. Devre arasında yıldız oyuncu için temasa geçileceği belirtildi. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş'ta sergilediği futbol ile Avrupa devlerinin dikkatini çeken genç yıldız Semih Kılıçsoy gündemden düşmüyor. Yıldız oyuncu için birçok iddia gündeme gelirken, flaş bir gelişme yaşandı.

Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy'a dev talip! Devre arasında gidiyor mu? - 1. Resim


TARAFTARDAN BASKI VAR

Kartal'ın 19'luk kanatı, taraftarlar tarafından Gio'ya yapılan baskılara rağmen hala Hollandalı çalıştırıcının sisteminde kendine sabit bir yer bulamadı. Yaz transfer döneminde adı başta Everton olmak üzere Stuttgart, Borussia Dortmund, Manchester City, Bayern Münih gibi takımlarla anılan Semih'e İtalya'dan talip çıktı.

Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy'a dev talip! Devre arasında gidiyor mu? - 2. Resim


Fussball Europa'nın özel haberine göre Serie A devi Milan, Semih Kılıçsoy'u devre arasında transfer edebilmek için Beşiktaş'a teklif sundu. Milan'ın 19 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için 12 milyon Euro bonservis bedeli ile Beşiktaş'ın kapısını çaldığı belirtildi.

Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy'a dev talip! Devre arasında gidiyor mu? - 3. Resim


Haberde ayrıca Everton'ın teklifinin de benzer seviyede olduğu ileri sürülürken Semih ve Bronckhorst ile ilgili ifadeler dikkat çekti. "Giovanni van Bronckhorst'un tek dokunuş üzerine kurduğu sistemine genç oyuncu Semih Kılıçsoy ters düştü." "Semih'in, topu takım arkadaşlarına oranla birkaç saniye daha uzun süre ayağında tutması onun bu sezon bulduğu süreyi düşürdü."

Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy'a dev talip! Devre arasında gidiyor mu? - 4. Resim


Haberin devamında Beşiktaş'ın Kılıçsoy'dan 25 ila 30 milyon Euro arasında bir transfer geliri elde etmeyi beklediği aktarıldı. Siyah beyazlı yönetim, Everton'un teklifine karşı yaklaşımını Milan'a karşı da sürdürdü ve İtalyan ekibin genç oyuncu için sunduğu 12 milyon Euro'yu reddetti. Semih Kılıçsoy'un ilerleyen günlerde daha fazla ilk 11 şansı bulup bulmayacağı ise taraftarlar tarafından merak ediliyor.

Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy'a dev talip! Devre arasında gidiyor mu? - 5. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...