Tgrt Haber

Beşiktaş'ta 2 ayrılık birden! Transferi çok konuşulmuştu...

Editör: Ömer Özcan / Kaynak: tgrthaber.com
15 Ekim 2024 16:25 - Güncelleme : 15 Ekim 2024 17:05
Beşiktaş'ta 2 ayrılık birden! Transferi çok konuşulmuştu...

Süper Lig'e bu sezon iddialı bir başlangıç yapan Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor... Ara transfer dönemi de yaklaşırken, siyah beyazlılarda çalışmalar hızlandı. Arayışlarını sürdüren Kartal, 2 isimle de yollarını ayırmaya hazırlanıyor. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş​'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig'de geçtiğimiz sezonun aksine bu sezon daha istikrarlı bir görüntü sergileyen Yönetimle sürekli fikir alışverişinde bulunan 49 yaşındaki çalıştırıcı Giovanni van Bronchorts'un gözüne giremeyen iki isme yol göründü...

Beşiktaş'ta 2 ayrılık birden! Transferi çok konuşulmuştu... - 1. Resim


Bu sezon yenilenen kadrosu ile dikkat çeken Beşiktaş'ta ara transfer dönemi yaklaşırken, sıcak gelişmeler yaşanmaya da devam ediyor. Siyah beyazlılarda özellikle gidecek isimler de Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronchorst'un kafasında netleşmeye başladı.

Beşiktaş'ta 2 ayrılık birden! Transferi çok konuşulmuştu... - 2. Resim


BEŞİKTAŞ'TA İSİMLER NETLEŞİYOR

Yönetimle sürekli fikir alışverişinde bulunan 49 yaşındaki çalıştırıcının hedefi hem yedek kulübesini güçlendirmek hem de bir türlü gözüne giremeyen isimleri netleştirmek. Bu çerçevede ise çok çarpıcı isimlerin ortaya çıktığı öğrenildi.

Beşiktaş'ta 2 ayrılık birden! Transferi çok konuşulmuştu... - 3. Resim


AYRILIKLAR PEŞ PEŞE

Siyah-beyazlılar, geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer ettiği orta saha oyuncusu Ernest Muçi ile yollarını ayırabilir. 23 yaşındaki futbolcunun Kartal'da mutsuz olduğu ve menajerinin önümüzdeki hafta İstanbul'a geleceği belirtildi. Takvim'in haberine göre, Arnavut ismin ocak ayında transferi için Beşiktaşlı yöneticiler harekete geçti. Kartal'da özellikle performansı beklenenin altında kalan oyuncuların takımdan ayrılması gündemde.

Beşiktaş'ta 2 ayrılık birden! Transferi çok konuşulmuştu... - 4. Resim


RAFA SILVA​'NIN GÖLGESİNDE KALDI

Bu sezon Portekizli yıldız Rafa Silva'nın gölgesinde kalan Ernest Muçi'nin, bu durumdan olumsuz etkilendiği kaydedildi. Joao Mario transfer edildikten sonra aldığı süre daha da azalan genç futbolcunun moralinin bozulduğu söyleniyor. Bu arada Giovanni van Bronckhorst​'un son dönemde Muçi'nin antrenman performansından memnun olmadığı ve Arnavut futbolcuya bu nedenle süre vermediği de ileri sürüldü.

Beşiktaş'ta 2 ayrılık birden! Transferi çok konuşulmuştu... - 5. Resim


Hollandalı hoca, Beşiktaş'a ilk geldiği zaman Muçi hakkında "Onu ilk gördüğümde birazcık keyifsizdi. Avrupa Şampiyonası'nda süre alamamıştı. Bunlardan biraz etkilenmişti ve canı sıkkındı. Yaptığımız transferlerden de sanki biraz etkilenmişti. Rafa olsun, Ciro olsun. Sezona çok iyi başlamadı" ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş'ta 2 ayrılık birden! Transferi çok konuşulmuştu... - 6. Resim


ERSİN DE YOLCU

Uzun süredir Mert'in gerisinde kalan Ersin Destanoğlu​'nun, taraftarın da tepkilerinin ardından ayrılmak istediği ifade edildi. Ersin, uygun bir teklif olması halinde oynayabileceği bir takıma gitmeye sıcak bakıyor. Frankfurt maçındaki ıslıklar bunun nedeni olarak gösteriliyor. (Sabah)

Beşiktaş'ta 2 ayrılık birden! Transferi çok konuşulmuştu... - 7. Resim

 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe15 Ekim 2024 16:42

Beşiktaş'ın bu sezon iddialı gitmesi çok güzel haber, umarım transferlerle daha da güçlenirler

Sonraki Haber Yükleniyor...