Tgrt Haber

Beşiktaş'ta Slaven Bilic sürprizi!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
01 Haziran 2024 12:21 - Güncelleme : 01 Haziran 2024 12:29
Beşiktaş'ta Slaven Bilic sürprizi!

Beşiktaş'ın teknik direktör arayışında sürpriz bir isim gündeme geldi. Siyah-beyazlıların, eski hocası Slaven Bilic'e teklif götürdüğü ve Hırvat teknik adamın yönetimden düşünmek için süre istediği öne sürüldü.

Teknik direktör arayışlarını hızlandıran Beşiktaş​'ta rota tanıdık bir isme çevrildi. Siyah-beyazlıların eski teknik direktörü Slaven Bilic'i gündemine aldığı iddia edildi.

SLAVEN BİLİC'E TEKLİF GÖTÜRÜLDÜ

Hırvat spor sitesi Germanijak'da yer alan habere göre; Beşiktaş geçtiğimiz hafta Slaven Bilic ile temas kurdu. Tecrübeli teknik adamın net bir cevap vermediği ve siyah-beyazlı yönetimden süre istediği ifade edildi.

BİR YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Slaven Bilic'in Suudi Arabistan​'ın Al Fateh takımıyla bir yıl daha kontratı bulunuyor. 

Haberin detayında, Hırvat hocanın Beşiktaş'ın teklifini kabul etse bile siyah-beyazlıların tazminat ödemeye yanaşmayacağı belirtildi.

MAAŞ'I YÜKSEK OLABİLİR

55 yaşındaki çalıştırıcının Beşiktaş'a transferi için Suudilerin sözleşmeyi feshetmeye ikna edilse bile Bilic'e de cömert bir maaş teklifi yapılması gerektiği vurgulandı.

Kaynak: NTV Spor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...