Tgrt Haber

Beşiktaş’ta stoper belirlendi: Isak Hien için her yol deneniyor!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TRT Spor | Sports Digitale
02 Eylül 2023 18:07 - Güncelleme : 02 Eylül 2023 18:11
Beşiktaş’ta stoper belirlendi: Isak Hien için her yol deneniyor!

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, aradığı savunmacıyı İtalya’da buldu. Siyah-beyazlılar, Serie A’da Hellas Verona forması giyen Isak Hien’in transferi için yoğun çaba harcıyor.

Beşiktaş’ta Daniel Amartey​ transferinin ardından bir stoper daha yolda. Siyah-beyazlılar, Hellas Verona’nın İsveçli stoperi Isak Hien için İtalyan ekiple orta yol bulmaya çalışıyor.

TRT Spor’un haberine göre Beşiktaş​, Isak Hien için İtalyan kulübünün kapısını resmi bir teklifle çaldı.

Haberde, Hellas Verona Futbol Direktörü Sean Sogliano’nun, Beşiktaş’ın Hien için yaptığı teklifin yeterli bulunmadığını söylediği ve İsveçli savunmacıyı satmayı düşünmediklerini belirttiği ifade edildi.

SONRAKİ SATIŞTAN YÜZDE 50 PAY FORMÜLÜ

Öte yandan Sports Digitale’den Sercan Dikme’nin haberine göre ise Isak Hien, şu an siyah-beyazlıların savunmadaki 1 numaralı hedefi konumunda. Kartal, Atalanta'nın 12 milyon Euro teklif ettiği İsveçli savunmacı için 6 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 50 pay içeren teklifi masaya koydu.

Nakit olarak İtalyan ekibin istediği seviyeye çıkması mümkün olmayan Beşiktaş'ın, bir sonraki satıştan yarı yarıya pay teklifiyle ikna etmeye çalıştığı belirtildi.

Kaynak: TRT Spor | Sports Digitale
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...