Tgrt Haber

Beşiktaş’taki eksiklerin sebebini Salih Uçan açıkladı!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
30 Ekim 2023 22:39 - Güncelleme : 30 Ekim 2023 22:43
Beşiktaş’taki eksiklerin sebebini Salih Uçan açıkladı!

Beşiktaş’ın Gaziantep FK’yı 2-0 yendiği maçta golünü atarak yıldızlaşan Salih Uçan, maç sonu değerlendirmesinde siyah-beyazlı ekipteki eksikliklerin sebebini açıkladı. Uçan, 10 oyuncusundan yoksun sahaya çıkan Beşiktaş’ta ‘salgın hastalık’ yaşandığını söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş​, sahasında Gaziantep FK’yı Salih Uçan​ ve Cenk Tosun’un golleriyle 2-0 yenerek moral depoladı.

BURAK YILMAZ KARNEYİ DENGELEDİ

Teknik direktör Şenol Güneş’in istifasının ardından takımı devralan teknik sorumlu Burak Yılmaz yönetiminde 1 galibiyet ve 2 mağlubiyetle devam eden Beşiktaş, Gaziantep FK’yı yenerek 2 galibiyet-2 mağlubiyet dengesine geldi.

"TESİSTE HERKES HASTA"

Kariyerinin ilk kafa golünü atarak takımının galibiyetinde önemli rol oynayan Salih Uçan, maç sonu karşılaşmayı yayıncı kuruluş beIN Sports’a değerlendirdi.

Gaziantep FK​ karşısına 10 oyuncusundan yoksun çıkan Beşiktaş’taki eksikliklerle ilgili konuşan Salih Uçan, “Tesiste herkes hasta. Ben de biraz gribim. Bir şanssızlık var üstümüzde. Biz de bu durumlara çok üzülüyoruz. Bunu atlatmak için kazanmamız gerekiyor. Kazandıkça mutluluk oluyor. Kaybettiğimiz zaman bizler de üzülüyoruz” ifadelerini kullandı.

CENK TOSUN: YAKUP ARDA ÇOK YETENEKLİ ÇOCUK

Öte yandan galibiyeti netleştiren golü atan Cenk Tosun​ da karşılaşma sonrası Rachid Ghezzal’ın yerine giren 2005 doğumlu Yakup Arda Kılıç ile ilgili görüşlerini paylaştı. Tosun, genç yıldız adayı hakkında, “Yakup Arda gerçekten pırıl pırıl, çok yetenekli bir çocuk. Bugün oyuna girdikten sonra bütün Türkiye neler yaptığını gördü. Bunu da heyecanlı bir Yakup olarak yaptı. Birkaç maç sonra neler yapacağını bütün Türkiye görecek. Onun adına çok mutluyum” diye konuştu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...