Tgrt Haber

Beşiktaş’tan Jamaal Lascelles harekatı!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Sky Sports (İngiltere)
25 Ağustos 2023 18:48 - Güncelleme : 25 Ağustos 2023 18:49
Beşiktaş’tan Jamaal Lascelles harekatı!

Teknik direktör Şenol Güneş’in kadroya stoper takviyesi istediği bilinen Beşiktaş’ın, Newcastle United’ın İngiliz kaptanı Jamaal Lascelles ile ilgilendiği öne sürüldü.

Süper Lig​, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Konferans Ligi olmak üzere 3 kulvarda da parolasını ‘başarı’ olarak belirleyen Beşiktaş’ta beklenen stoper hamlesi gerçekleşiyor.

ARANAN STOPER ADA’DA BULUNDU

Teknik direktör Şenol Güneş’in daha önce basın toplantılarında da belirttiği üzere stoper arayışı olan Beşiktaş​, aradığı ismi İngiltere’de buldu.

SkySports’un haberine göre Beşiktaş, Premier Lig ekiplerinden Newcastle United’ın İngiliz stoperi Jamaal Lascelles’i kadrosuna dahil etmek istiyor.

SİYAH-BEYAZA AŞİNA

2014-15 sezonunda Nottingham Forest’tan Newcastle United’a transfer olan Jamaal Lascelles, 9 sezondur siyah-beyazlı formayı terletiyor.

Newcastle United​ ile tüm kulvarlarda 225 karşılaşmaya çıkan Lascelles; 14 gol ve 4 asistlik skor katkısının yanı sıra 36 sarı kart görürken yalnızca 1 kez kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Kaynak: Sky Sports (İngiltere)

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...