Tgrt Haber

Beşiktaş’tan kanat harekatı! Redmond’un yerine Andre Horta

18 Temmuz 2023 10:31 - Güncelleme : 18 Temmuz 2023 11:46
Beşiktaş’tan kanat harekatı! Redmond’un yerine Andre Horta

Geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyen ve kulübüyle olan sözleşmesinin kararı beklenen Nathan Redmond, dün sosyal medyadan yaptığı açıklamayla kariyerine siyah-beyazlı kulüpte devam etmeyeceğini açıkladı. İngiliz hücumcunun bu açıklamasının ardından Beşiktaş, rotasını Braga forması giyen Portekizli yıldız Andre Horta’ya çevirdi.

Kulüplerin yeni sezon kadro çalışmalarını gerçekleştirdiği yaz transfer döneminde Beşiktaş​, ezeli rakipleri Galatasaray​ ve Fenerbahçe’nin gerisinde kaldı. Ekonomik sıkıntılar yaşayan siyah-beyazlı kulübün transfer listesine, son olarak Nathan Redmond’ın Beşiktaş’ta devam etmeyeceğini açıklamasının ardından bir de kanat oyuncusu eklendi.

Fanatik’ten Orhan Yıldırım’ın haberine göre Beşiktaş, Portekiz Ligi’nde Braga forması giyen Ricardo Horta için temasta bulunuyor. Siyah-beyazlı ekip, 28 yaşındaki hücum oyuncusunun transferi için gerçekleştirdiği ilk görüşmelerden olumlu yanıt aldı.

HORTA'NIN MENAJERİNDEN 'YEŞİL IŞIK'

Portekizli futbolcunun menajeriyle yapılan görüşmelerden ‘yeşil ışık’ alan siyah-beyazlı kurmaylar, yıldız futbolcunun transferi için kulübü Braga’yla temasları sıklaştırdı.

SATIN ALMA OPSİYONU OLACAK

Siyah-beyazlı kulübün, Horta için Portekiz ekibi Braga’ya kiralama bedeline ek olarak çift hanelere ulaşan bir satın alma opsiyonu talebinde bulunabileceği aktarıldı.

50 MAÇTA 1 GOL 8 ASİST

Geçen sezon kulübü Braga’yla tüm kulvarlarda toplam 50 maça çıkan 28 yaşındaki oyuncu, 1 gol ve 8 asistle 9 gole direkt etki etti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...