Tgrt Haber

Beşiktaş'tan sakatlık açıklaması! Gedson Fernandes ve Umut Meraş'ın durumu belli oldu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Aralık 2023 16:15 - Güncelleme : 10 Aralık 2023 16:16
Beşiktaş'tan sakatlık açıklaması! Gedson Fernandes ve Umut Meraş'ın durumu belli oldu

Beşiktaş, dün akşam oynanan Fenerbahçe derbisinde sakatlanarak oyunu terk eden Gedson Fernandes ve Umut Meraş'ın sağlık durumlarına ilişkin açıklama yaptı.

Trendyol Süper Lig'de aldığı kötü sonuçlarla zirve yarışının gerisine düşen Beşiktaş​, 15. hafta mücadelesinde konuk ettiği ezeli rakibi Fenerbahçe​'ye de 3-1 mağlup oldu. Derbi​ mağlubiyetinin yanı sıra sakatlar kervanına 2 ismin daha eklenmesi moralleri bozdu.

Siyah beyazlılar, derbide sakatlanarak oyundan çıkan Gedson Fernandes​ ve Umut Meraş​'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Gedson'un sol ayak bileği dış yan bağ kompleksinde gerilme tespit edilirken, Umut Meraş'ın ise alt baldır arka adalesinde gerilme ve kısmi yırtık belirlendi.

İki futbolcunun MR sonuçlarına ilişkin kulüpten yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi:

"TEDAVİLERİNE BAŞLANDI"

"Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile oynadığı müsabakada sol ayak bileği burkulması nedeniyle oyuna devam edemeyen futbolcumuz Gedson Fernandes’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde sol ayak bileği dış yan bağ kompleksinde gerilme saptanmıştır.

Aynı müsabakada sol alt baldır arka adalesinde ağrı hissettiği için oyuna devam edemeyen futbolcumuz Umut Meraş’ın Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde alt baldır arka adalesinde (Soleus) gerilme ve kısmi yırtık tespit edilmiştir.

Gedson Fernandes ile Umut Meraş’ın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

https://twitter.com/Besiktas/status/1733809205822247173

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...