Tgrt Haber

Beşiktaş’tan sakatlık açıklaması: Masuaku ve Colley de yok

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
28 Ekim 2023 17:53 - Güncelleme : 28 Ekim 2023 17:56
Beşiktaş’tan sakatlık açıklaması: Masuaku ve Colley de yok

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Gaziantep FK’yı konuk edecek Beşiktaş’ta Arthur Masuaku ve Omar Colley’in sakatlıklarının bulunduğu açıklandı.

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Bodo Glimt’e deplasmanda 3-1 mağlup olduğu karşılaşmada sakatlanan Arthur Masuaku​ ve Omar Colley’in sağlık durumlarına ilişkin açıklama yapıldı.

Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada Arthur Masuaku’nun uyluk arka adalesinde kanama ve gerilme; Omar Colley’in sol dizinde eklem sıvısı artışı ve diz içi yağ dokuda ödem olduğu belirtildi.

Beşiktaş’ın resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle:

“Futbol A Takımımızın UEFA Konferans Ligi’nde Bodo Glimt​ ile oynadığı müsabakada, sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden futbolcumuz Arthur Masuaku’nun Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülenmesinde uyluk arka adalesinde (Biseps Femoris) gerilme ve kanama, aynı müsabakada sol dizinde ağrı olan futbolcumuz Omar Colley’in MR görüntülemesinde, efüzyon ve hoffa sendromu (eklem sıvısı artışı ve diz içi yağ dokuda ödem) tespit edilmiştir.”

SAKAT SAYISI 9’A YÜKSELDİ

Siyah-beyazlılarda Arthur Masuaku ve Omar Colley’in de eklenmesiyle sakat futbolcuların sayısı 9’a yükseldi. Beşiktaş’ta Masuaku ve Colley’in yanı sıra Amartey; Bailly, Tayfur, Salih, Tayyip Talha, Emrecan Uzunhan ve Umut Meraş’ın da sakatlıkları bulunuyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...