Tgrt Haber

Beşiktaş'tan UEFA'ya flaş başvuru: "Süper Lig'i tescil etmeyin"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Yeni Şafak
23 May 2023 19:19 - Güncelleme : 23 May 2023 23:54
Beşiktaş'tan UEFA'ya flaş başvuru: "Süper Lig'i tescil etmeyin"

Spor Toto Süper Lig'in bitmesine 3 maç kala Beşiktaş'tan UEFA'ya flaş bir başvuru geldi. Siyah-beyazlı ekip ligin tescil edilmemesini istedi.

Spor Toto Süper Lig​'in bitmesine sayılı günler kala Beşiktaş​'tan UEFA​'ya flaş bir başvuru yapıldığı iddia edildi. İddiaya göre; Siyah-beyazlı ekip ligin tescil edilmemesini talep etti.

Yeni Şafak'ın haberine göre; Beşiktaş, TFF'nin ligden çekilen takımlar ile ilgili kararı için UEFA'ya resmi başvuru yaptı ve bu şartlarda ligin tescil edilmemesini istedi.

Beşiktaş, UEFA'dan Türkiye'den Avrupa kupalarına katılacak takımları kendi kriterlerine göre belirlemesini de talep etti.

EMRE KOCADAĞ: "RESMİ BAŞVURUDA BULUNACAĞIZ"

Aspor'a açıklamalarda bulunan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, "Lig bittiğinde, mevcut şekilde tescil edilmemesini isteyeceğiz. Bununla ilgili resmi başvuruda bulunacağız" dedi.

Kaynak: Yeni Şafak
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...