Tgrt Haber

Beşiktaş'tan forvete Levi Garcia atağı

Editör: Murat Makas / Kaynak: Fotomaç
23 May 2023 15:54 - Güncelleme : 23 May 2023 16:03
Beşiktaş'tan forvete Levi Garcia atağı

Beşiktaş, Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda yeni sezon hazırlıklarına başladı. Kara Kartal, AEK forması giyen Levi Garcia ile yakından ilgileniyor.

Süper Lig'de Adana Demirspor'u 4-1'le geçen Beşiktaş​'ta ikincilik ısrarı sürerken bir yandan da yeni sezon hazırlıkları başladı. Şenol Güneş​'in raporuna göre hareket eden siyah beyazlı yönetim transferde düğmeye bastı.

LEVİ'NİN TALİPLERİ FAZLA

Fotomaç’ın derlediği habere göre Beşiktaş, AEK​ forması giyen Levi Garcia ile ilgileniyor. Bu sezon Yunanistan'da 36 maçta 18 gol kaydeden Garcia'nın talipleri oldukça fazla.

Lyon, Lille, Montpellier, Eintracht Frankfurt, Roma ve Lazio 25 yaşındaki Trinidad ve Tobagolu oyuncunun peşinden koşuyor. AEK oyuncunun satışından 10 milyon euro gelir bekliyor. AEK'de 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Garcia, Kanat ve ikinci forvet olarak görev alabiliyor.

Kaynak: Fotomaç
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...