Tgrt Haber

C Grubu son maçları 0-0 beraberlikle sona erdi! Tadic'li Sırbistan turnuvaya veda etti

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com.tr
26 Haziran 2024 00:02 - Güncelleme : 26 Haziran 2024 00:13
C Grubu son maçları 0-0 beraberlikle sona erdi! Tadic'li Sırbistan turnuvaya veda etti

EURO 2024 C Grubu son maçları 0-0 beraberliklerle son buldu. İngiltere gruptan lider çıkarken Danimarka ikinci Slovenya üçüncü sırada yer aldı. Fenerbahçe forması giyen Dusan Tadic'in milli takımı Sırbistan turnuvadan elendi.

EURO 2024​ C Grubunun son maçlarında İngiltere, Slovenya​'yla karşılaşırken Danimarka​ ile Sırbistan​ tur için mücadele etti.

SON MAÇLARDA GOL SESİ ÇIKMADI!

İngiltere'ye 0-0'lık Slovenya beraberliği liderlik için yeterli oldu. İngilizler 5 puanla grup birincisi olurken Son 16 turunda en iyi grup üçüncülerinden biriyle eşleşecek.

İngiltere lider turladı

DANİMARKA VE SLOVENYA GRUPTA 3 BERABERLİK ALDILAR

İngiltere'yle yenişemeyen Slovenya üçüncü beraberliğini aldı ve grubu 3 puanla tamamladı.

Grubun diğer maçında ise Danimarka, Sırbistan'la 0-0 berabere kaldı. Böylece Danimarka da üçüncü beraberliğini aldı ve 3 puanla tamamladı. 

Dusan Tadic maça yedek kulübesinde başladı. 46. dakikada Samardzic'in yerine oyuna dahil oldu.

Danimarka ile Slovenya arasındaki sayısal eşitlik bozulmadığı için elemelerdeki performansı daha üstün olan Danimarka grubu ikinci sırada bitirdi. Slovenya ise üçüncü oldu.

İkinci olan Danimarka son 16 turunda Almanya'nın rakibi oldu. En iyi üçüncüler kontenjanıyla son 16'ya kalan Slovenya'nın rakibi ise henüz netleşmedi.

Danimarka sessiz gecede son 16 turuna yükseldi

İngiltere'nin birinci, Danimarka'nın ikinci, Slovenya'nın üçüncü olduğu grupta 2 puanlı Sırbistan ise son sırada kalarak turnuvaya veda etti.

Kaynak: tgrthaber.com.tr

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...