Tgrt Haber

"Maça çıkmayın, bırakın küme düşürsünler" diyen Cem Küçük’ten Ali Koç’a ‘Palabıyık’ çağrısı: Medeni ölü yapın

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
03 Şubat 2023 11:19 - Güncelleme : 03 Şubat 2023 11:30

Son dakika haberi: Adana Demirspor-Fenerbahçe maçına verdiği kararlarla damga vuran hakem Ali Palabıyık ile ilgili Cem Küçük’ten sarı-lacivertli yönetime çağrı geldi.  TGRT Haber’de hafta içi her gün yayınlanan Cem Küçük ile Günaydın Türkiye programında maçı yorumlayan gazeteci Küçük, “Ali Palabıyık rezil bir hakem. Hiçbir maçta çıkarılmamalı. Fenerbahçe’de gerekirse maçlara çıkmasın. Bırakın küme düşürsünler” dedi.

Süper Lig’in 22.haftasında Adana Demirspor​ ile Fenerbahçe​ karşı karşıya geldi. Şampiyonluk yolunda kritik bir maç olan mücadele 1-1 sona erdi. Maçta pozisyonlardan daha çok maçın hakemi Ali Palabıyık’ın verdiği kararlar damga vurdu. Fenerbahçe’de maçın başında Mert Hakan Yandaş’ın attığı golü el gerekçesiyle iptal eden Palabıyık ayrıca sarı-lacivertli takımın Samet ve Batshuayi’nin girdiği ve penaltı beklediği pozisyonlara ise devam kararı verdi. Maçın son dakikasında Miha Zajc’ın yerde kaldığı pozisyona da devam diyen Palabıyık’ın kararı sonrası Jorge Jesus​ çılgına döndü. Maç bitimi ile hakemin yanına koşan tecrübeli teknik adam kırmızı kart gördü.

CEM KÜÇÜK’TEN FENERBAHÇE YÖNETİMİNE ÇAĞRI

Maç sonrasında Fenerbahçe yönetimi ve taraftarı hakem Ali Palabıyık’a adeta ateş püskürdü. Verdiği kararlara çok sert tepki gösteren sarı lacivertli yönetime taraftarlar ‘ligden çekilme’ çağrısı yaptı. Yorumcuların da ikiye bölündüğü pozisyonlara ilişkin gazeteci Cem Küçük değerlendirmelerde bulundu.  TGRT Haber’de hafta içi her gün yayınlanan Cem Küçük ile Günaydın Türkiye programında maçı yorumlayan Küçük, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a ayrıca ‘ligden çekilme’ çağrısı yaptı.

“VERDİĞİ KARARLARLA MAÇI KATLETTİ”

İşte Cem Küçük’ün dünkü maça ilişkin yorumu;

Fenerbahçe yakın zamanda Giresunspor’a kendi sahasında yenildi. Galatasaray’a 3-0 yenildi. Yenilebilir. Bu normaldir. Ama hakem hatalarının olmaması lazım. Bu sabah dünkü maçlarla ilgili yorumlara baktı. Fenerbahçe’de Mert Hakan Yandaş’ın attığı golde el yok. Çok net pozisyonda gol iptal edildi. Batshuayi’nin penaltısı verilmedi. Samet’in penaltısı verilmedi. Fenerbahçe’nin attığı gol ofsayt denilerek hemen yan hakem bayrağını kaldırdı. Halbuki ofsayt olsa VAR’dan dönecek. Son dakikada Miha Zajc’ın pozisyonu yüzde yüz faul. Ama vermedi. Bana mesaj atan başka takım taraftarları bile bu nasıl olacak diye sordu.

“MAÇA ÇIKMAYIN, BIRAKIN DÜŞÜRSÜNLER”

Ali Palabıyık verdiği kararlara herkes yanlış dedi. Fenerbahçe maç kaybedebilir, puan kaybedebilir. Şampiyon da olmuyor zaten 8-9 yıldır. Ancak hakemlerin bu şekilde maçları katletmesi doğru değil. Dün Ali Palabıyık, Fenerbahçe’yi resmen doğradı. Fenerbahçe bu saatten sonra Palabıyık’a maç verdirtmemesi lazım. Kariyerini bitirmesi lazım ve medeni ölü yapması lazım. Bir takımın kaderi ile böyle oynamazsınız. Diğer takımlar için de bu geçerli.  Ali Koç bu kadar transfer yapıyor. Jorge Jesus geliyor, oyuncular geliyor. Ancak nizami golü vermiyor. Ali Palabıyık zaten rezil hakem. Peki VAR’daki hakem… Koray Gençerler o da VAR hakemiydi. İlk golde hiçbir şey yoktu. Ama orta hakemi çağırdı ve golü iptal etti. Fauller verilmiyor, penaltılar verilmiyor. Bunları hiç çağırmıyor. Bu hakemler artık sadece Fenerbahçe değil hiçbir maçı yönetmemesi lazım. Dün de Fenerbahçe’yi yaktılar.  2 maça çıkmayınca küme düşürüyorlar. Bırakın düşürsünler. Böyle oynanacaksa gerek yok. Böyle rezil hakemlerle lig gitmez

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hakan 3 Şubat 2023 12:44

Ali Koç GS ile ilgili ürekli yanlıs kararlar veren Ali Palabıyık,Yaşar Kemal Uğurlu, Abdulkadir Bitigen için hakemlerde insan hata yapar ortalığı yangın yerine çevirmenin anlamı yok demişti Hesap döner sap döner

Sonraki Haber Yükleniyor...