Tgrt Haber

Cengiz Ünder'in bonservisi belli oldu: Marsilya onay verdi

08 Ağustos 2023 11:19 - Güncelleme : 08 Ağustos 2023 11:27
Cengiz Ünder'in bonservisi belli oldu: Marsilya onay verdi

Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe'nin transfer listesinde üst sıralarda yer alan milli futbolcu Cengiz Ünder'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin Cengiz Ünder için Marsilya'ya teklif önerdiği bonservis bedeliyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe​'de gündem Cengiz Ünder transferi... Mmilli futbolcuyu kadrosuna katmak için uzun süredir yoğun mesai harcayan sarı-lacivertlilerin, Marsilya​'ya götürdüğü teklif bortaya çıktı.

FENERBAHÇE TEKLİFİNİ YÜKSELTTİ

Hürriyet'in haberine göre; Fenerbahçe, Cengiz Ünder için Marsilya'ya teklif ettiği rakamı 15 milyon Euro'ya kadar yükseltti.

Fransız ekibinin bu rakamı kabul ettiği ancak bedelin yüzde 90'ını peşin istemesi sebebiyle transferin sekteye uğradığı ifade edildi.

Cengiz Ünder transferinde düğümün bu hafta çözüleceği de vurgulandı.

Geride bıraktığımız sezonda Ligue 1​'de 37, Şampiyonlar Ligi'nde 6 ve Fransa Kupası'nda 3 maça çıkan Cengiz Ünder, 5 gol 6 asistlik skor katkısı vermişti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...