Tgrt Haber

Cenk Tosun Amerika yolcusu... Beşiktaş yeni teklif yapmaya hazırlanıyor

08 Mart 2023 09:42 - Güncelleme : 08 Mart 2023 10:21
Cenk Tosun Amerika yolcusu... Beşiktaş yeni teklif yapmaya hazırlanıyor

Amerika Futbol Ligi MLS takımlarından Chicago Fire, Beşiktaş'a Cenk Tosun'u transfer etmek için resmi teklif yaptı.

Amerika Futbol Ligi MLS​ takımlarından Chicago Fire​ milli golcü Cenk Tosun​'u transfer​ etmek için resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. Beşiktaş​ transfer sezonunun kapanmasının ardından Cenk Tosun'un takımdan ayrılmasına sıcak bakmasa da Amerikan ekibinin teklifinin cazipliği 31 yaşındaki oyuncunun kafasını karıştırdı.

2 MİLYON DOLARLIK TEKLİF

Skorer'in haberine göre milli golcü için 2 milyon dolar yıllık ücretle 3 yıllık sözleşme yapmayı düşünen MLS ekibi, Beşiktaş'a da 2 milyon dolar bonservis ödemeye hazır olduğu iddia edildi. Henüz resmi teklif gelmedi.

BEŞİKTAŞ'TAN YENİ SÖZLEŞME HAZIRLIĞI

Beşiktaş ile sezon başında 1+1 yıllık sözleşme imzalayan ve 550 bin euro yıllık ücret kazanan Cenk Tosun'un bu teklif sonrası ücret farkından dolayı takımdan ayrılmak istemese de bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. Oyuncunun bu durumunun farkında olan ve takımdan ayrılmasını istemeyen Beşiktaş yönetiminin Cenk Tosun'a yeni teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Bu sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton ile sözleşmesi biten Cenk Tosun eski kulübü Beşiktaş'a geri dönmüştü. Kulüpte şu anda en düşük ücretle oynayan oyunculardan birisi olan golcü oyuncu form olarak takımın en önde gelen isimlerinden bir tanesi oldu.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...