Tgrt Haber

Chamberlain’den mağlubiyet yorumu: Sorunlar bizden kaynaklandı

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
21 Ekim 2023 21:37 - Güncelleme : 21 Ekim 2023 21:40
Chamberlain’den mağlubiyet yorumu: Sorunlar bizden kaynaklandı

Galatasaray’ın Beşiktaş’ı sahasında 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada siyah-beyazlıların tek golünü atan Alex Oxlade-Chamberlain, karşılaşmanın ardından değerlendirmeler yaptı. Oyuna girdikten sonra Beşiktaş’ı hücumda hareketlendiren İngiliz futbolcu, “Kendi sorunlarımızı kendimiz yarattık. Top kayıpları gereksiz yerlerde oldu. İkinci yarı performansımızı genele yayarsak yenilmez ve daha iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray​, sahasında Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti.

Milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından oynanan derbide Galatasaray’a 3 puanı getiren golleri 26 ve 82’de (P) Mauro Icardi​ atarken; Beşiktaş’ın tek golü 69’da Alex Oxlade-Chamberlain’den geldi. Siyah-beyazlılarda Mert Günok, karşılaşmanın 30. dakikasında ceza sahası dışında topa elle müdahalede bulunarak kırmızı kart gördü.

"İKİNCİ YARIDAKİ OYUNU GENELE YAYARSAK YENİLMEZ OLURUZ"

Siyah-beyazlı formayla çıktığı ilk derbide golle tanışan Alex Oxlade-Chamberlain​, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu. İngiliz yıldızın sözlerinden öne çıkanlar şöyle:

“Kendi sorunlarımızı kendimiz yarattık. Top kayıpları gereksiz yerlerde oldu. Penaltı da aynı sıkıntıdan oluştu. İlk yarıda Icardi’nin bulduğu fırsatlar da bu yüzdendi. Büyük maçlarda bu hataları yaparsanız bedelini ödüyorsunuz. İkinci yarı performansımızdan memnunum, bunu genele yayarsak yenilmez ve daha iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum.”

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...