Tgrt Haber

Cristiano Ronaldo, Al Nassr'ı karıştırdı! Başkandan skandal sözler: Dolandırıldım

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Eldes Marque
28 Nisan 2023 09:03 - Güncelleme : 28 Nisan 2023 09:17
Cristiano Ronaldo, Al Nassr'ı karıştırdı! Başkandan skandal sözler: Dolandırıldım

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transferiyle tüm dünyada gündem olan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, kulüp başkanı Al Muammar'ı bin pişman etti. Al-Muammar, Ronaldo'nun transferinde dolandırıldığını söyledi.

İngiltere'nin dev kulüplerinde biri olan Manchester United'dan ayrılarak Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'a rekor bir ücrete transfer olan Cristiano Ronaldo, tüm dünyada gündem olmuştu. Yeni takımında heyecanla karşılanan Ronaldo, ne yazık ki istenilen performansı bir türlü veremedi.

Al Nassr'ın bir çok kulvarda kupaya veda etmesinin ardından taraftarların tepkileri çığ gibi büyüdü. Oyuncuların dışında tepkilerin hedefindeki diğer bir kulüp başkanı Al Muammar da Ronaldo transferine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"HAYATIMDA YALNIZCA İKİ KEZ DOLANDIRILDIM, BİRİ RONALDO"

Eldes Marque'de yer alan habere göre; Al-Muammar, hayatından iki kel dolandırıldığını bunlardan birinin Cristiano Ronaldo olduğunu söyledi. Al-Muammar, "Hayatımda yalnızca iki kez dolandırıldım. İlki, üç sıra kebap istediğimde yalnızca iki sıra gönderdikleri gündü. İkincisi, Cristiano Ronaldo ile sözleşme imzaladığım gündü" dedi.

14 MAÇTA 11 GOL

Öte yandan teknik direktör Rudi Garcia'nın Portekizli yıldızla yaşadığı sorun nedeniyle görevine son verildiği iddia ediliyordu. Portekizli yıldız, Al Nassr formasıyla çıktığı 14 maçta 11 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Eldes Marque
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...