Tgrt Haber

Cristiano Ronaldo’dan sürpriz çıkış! 2026 Dünya Kupası için çalışmalara başlıyor

Editör: Emir Yücel / Kaynak: tgrthaber.com
08 Temmuz 2024 09:52 - Güncelleme : 08 Temmuz 2024 09:54
Cristiano Ronaldo’dan sürpriz çıkış! 2026 Dünya Kupası için çalışmalara başlıyor

Portekizli süper star Cristiano Ronaldo 2026 yılında yapılacak Dünya Kupası’nda oynayacağını ifade etti. 39 yaşındaki Ronaldo’nun bu çıkışı hayranlarını sevindirirken bazı futbolseverlerin de tepkisine yol açtı.

EURO 2024​ Avrupa Şampiyonasında çeyrek finale yükselen Portekiz​, yarı finale çıkma mücadelesinde Fransa​'ya penaltı atışlarında kaybederek turnuvaya veda etti.

Cristiano Ronaldo’dan sürpriz çıkış! 2026 Dünya Kupası için çalışmalara başlıyor - 1. Resim

Portekiz'in dünyaca ünlü yıldızı Ronaldo​ 39 yaşında olmasına rağmen turnuvada en dikkat çeken isimlerin başında geldi. Futbolseverlerin bir kısmı Ronaldo'yu eleştirirken bir kısmı da mücadelesini takdir etti.

TÜM REKORLARI KIRDI BİR TEK O KALDI

Yedi Lig şampiyonluğu, beş FIFA Kulüpler Dünya Kupası ve beş UEFA Şampiyonlar Ligi de dâhil olmak üzere toplamda 35 kupa kazandı.

Cristiano Ronaldo’dan sürpriz çıkış! 2026 Dünya Kupası için çalışmalara başlıyor - 2. Resim

Şampiyonlar Ligi tarihinde en çok maça (183) çıkan, gol (140) atan ve asist (42) yapan oyuncu unvanını da taşıyan Ronaldo 2016 Avrupa Futbol Şampiyonasında da ülkesi Portekiz’le birlikte kupanın sahibi oldu. 5 defa da FIFA Ballon d'Or ödülünün sahibi olmayı başardı.

Cristiano Ronaldo’dan sürpriz çıkış! 2026 Dünya Kupası için çalışmalara başlıyor - 3. Resim

Futbolda kırılabilecek tüm rekorları kıran Cristiano Ronaldo'nun evinde sadece Dünya Kupası eksik kaldı.39 yaşındaki Ronaldo Avrupa Futbol Şampiyonasından elendikten sonra sürpriz bir çıkış yaparak 2026 Dünya Kupası'nda oynayacağını ifade etti.

Cristiano Ronaldo’dan sürpriz çıkış! 2026 Dünya Kupası için çalışmalara başlıyor - 4. Resim

2026 Dünya Kupası'nda 41 yaşına gelecek olan süper starın bu açıklaması hayranlarını memnun ederken bazı futbolseverlerinde tepkisine yol açtı.

Cristiano Ronaldo’dan sürpriz çıkış! 2026 Dünya Kupası için çalışmalara başlıyor - 5. Resim

Cristiano Ronaldo'nun Dünya Kupası mücadelesinde neler yapabileceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Cristiano Ronaldo’dan sürpriz çıkış! 2026 Dünya Kupası için çalışmalara başlıyor - 6. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...