Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF heyetini kabul etti

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com
19 Eylül 2024 18:21 - Güncelleme : 19 Eylül 2024 18:33
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF heyetini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile beraberindekileri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Ankara'ya giden Türkiye Futbol Federasyonu​ (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu​ ve yönetim kurulu üyeleri, önce Anıtkabir​'e ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF heyetini kabul etti - 1. Resim


ANITKABİR'E ZİYARETTE BULUNULDU

19 Eylül Gaziler Günü'nde Anıtkabir'i ziyaret eden Hacıosmanoğlu ve beraberindeki heyet, Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine geldi. Hacıosmanoğlu'nun mozoleye çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu.

Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen Hacıosmanoğlu, buradaki Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF heyetini kabul etti - 1. Resim


CUMHURBAŞKANI​ ERDOĞAN TFF HEYETİNİ KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile beraberindekileri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a milli takım forması hediye etti.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet Demir19 Eylül 2024 18:23

Sporla ilgilenenler mutlu olur diye düşünüyorum bundan sonra TFF ve cumhurbaşkanlığının ortaklaşa yapacağı projelere bakmak ilgi çekici olacak

Sonraki Haber Yükleniyor...