Tgrt Haber

Daha yeni 2 yıllık sözleşme imzalamıştı: Raphael Varane'dan sürpriz karar!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com
25 Eylül 2024 11:03 - Güncelleme : 25 Eylül 2024 11:09
Daha yeni 2 yıllık sözleşme imzalamıştı: Raphael Varane'dan sürpriz karar!

Bir dönem Real Madrid'de de forma giyen dünyaca ünlü Fransız savunmacı Raphael Varane futbolu bırakma kararı aldı. Varane sezon başında İtalyan ekibi Como ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Yeni sezon öncesi İtalya Serie A​'nın yeni ekibi Como ile 2 yıllık sözleşme imzalayan 31 yaşındaki Raphael Varane futbolu bırakıyor.

Varane'ın son dönemde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle emeklilik​ kararı aldığı kaydedildi.

VARANE: "SAHA DIŞINDA YENİ BİR HAYAT BAŞLIYOR"

Varane, açıklamasında "Saha dışında yeni bir hayat başlıyor. Como'da kalacağım. Sadece kramponlarımı ve tekmeliklerimi kullanmadan. Yakında bu konuda daha fazla şey paylaşmayı dört gözle bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Daha yeni 2 yıllık sözleşme imzalamıştı: Raphael Varane'dan sürpriz karar! - 1. Resim


JOSE MOURINHO, REAL MADRİD'E TRANSFER ETMİŞTİ

Futbola Lens altyapısında başlayan Raphael Varane, 2011'de Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Real Madrid'e 11 milyon euro bedelle transfer olmuştu.

Fransız stoper 10 yıllık Real Madrid macerasının ardından 40 milyon euro karşılığında Manchester United'ın yolunu tutmuştu.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ada25 Eylül 2024 11:21

Varane benden sakın futbol yapıyomuş gibi hissetmesin, yaşıyor olmamıza rağmen ben de bu yaşlarda emeklilik düşünenlerdenim. Hani bir ara daha gençlerin heyecanını yaşamak isterdim ama artık keyifli vakitler geçirmeye odaklanıyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...