Tgrt Haber

Dominik Livakovic'te mutlu son: İmzayı atıyor! Maliyeti belli oldu

18 Ağustos 2023 11:04 - Güncelleme : 18 Ağustos 2023 11:15
Dominik Livakovic'te mutlu son: İmzayı atıyor! Maliyeti belli oldu

Fenerbahçe transfer haberleri: Dinamo Zagreb'in Hırvat kalecisi Dominik Livakovic'in, Fenerbahçe'ye imza atmak için önümüzdeki hafta içinde İstanbul'da olması bekleniyor. Sarı-lacivertlilerin başarılı file bekçisi için Zagreb'e ödeyeceği ücret de belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe​'de taraftarların en çok merak ettiği transferlerin başında kale geliyor...

Sarı-lacivertli takımın kalesini koruyan Altay Bayındır​'ın, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında oynanan ve 2-1 kazanılan Gaziantep FK maçında kalesinde gördüğü gol sonrası taraftarların hedefi haline gelmesinin ardından kaleye yapılacak takviye için çalışmalara hız verildi.

Sarı-lacivertli yönetim bu konudaki çalışmalarını titizlikle sürdürürken transfer de son aşamaya gelindi.

LİVAKOVİC AÇIKLANIYOR

Yeni Şafak'ın haberine göre; Fenerbahçe'nin bir süredir peşinde olduğu Hırvat kaleci Dominik Livakovic'in transferinde mutlu sona yakın olduğu ve artık transferi açıklama hazırlıklarına başlandığı ifade edildi.

İSTANBUL'A GELİYOR!

Sarı-lacivertlilerin Hırvat ekibi Dinamo Zagreb​'in cumartesi günü Yunanistan temsilcisi AEK​ ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı sonrası Livakovic transferini açıklaması bekleniyor.

Hırvat file bekçisinin de hafta içerisinde İstanbul'a gelerek kendisini Fenerbahçeli yapan sözleşmeye imza atacağı kaydedildi.

MALİYETİ BELLİ OLDU

Dinamo Zagreb ile 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya varan Fenerbahçe, Dominik Livakovic ile 2 milyon Euro yıllık ücret karşılığında 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Kaynak: Yeni Şafak

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Maro19 Ağustos 2023 20:28

Bence kalede irfancan kalsin

Putperest adam 18 Ağustos 2023 14:55

Yalan haber.. Livakoviç sevillaya transfer oldu

Sonraki Haber Yükleniyor...