Tgrt Haber

Dursun Özbek'ten kura yorumu: Hayal ettiğim gruplardan biri çıktı

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
31 Ağustos 2023 21:02 - Güncelleme : 31 Ağustos 2023 21:06
Dursun Özbek'ten kura yorumu: Hayal ettiğim gruplardan biri çıktı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılıların A Grubu’nda yer aldığı Şampiyonlar Ligi kurasıyla ilgili, “Hayal ettiğim gruplardan bir tanesi çıktı” yorumunu yaptı.

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Galatasaray; Bayern Münih​, Manchester United​ ve Kopenhag’ın yer aldığı A Grubu’na düştü.

Kura çekimi sonrası Galatasaray​ Başkanı Dursun Özbek, kameralar karşısına geçerek takımının düştüğü grup hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“TÜRKİYE’Yİ GURURLA TEMSİL EDİYORUZ”

Şampiyonlar Ligi’nde yer almanın önemine vurgu yapan Özbek’in açıklamaları şöyle:

“Burası şampiyonların arenası. Ülkelerin şampiyonları burada. Cumhuriyet’in 100. yılında Türk futbolseverlere Şampiyonlar Ligi’nin o efsane müziğini dinleteceğiz. Güzel maçlar olacağına inanıyoruz. UEFA Şampiyonlar Ligi’nin üstünden çıkan bir yıldızın da İstanbul’un üzerinde çıkması hasebiyle burada Türkiye’yi gururla temsil ediyoruz. Futbolun tüm güzelliklerini burada gördük.

“GALATASARAY’A YAKIŞIR ŞEKİLDE TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEĞİZ”

Önümüzdeki maçlarda Galatasaray’ın kendine yakışır şekilde Türkiye’yi temsil edeceğinden ve en güzel sonuçları alacağından eminim. Hem Galatasaray hem Türkiye’ye bu kura hayırlı olsun. Taraftarlarımızı, 50 bin kişiyi RAMS Stadyumumuza bekliyorum. Hayal ettiğim gruplardan bir tanesi çıktı.”

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...