Tgrt Haber

Galatasaray'dan sürpriz transfer! Genç futbolcuyu resmen duyurdular

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
31 Ağustos 2023 17:37 - Güncelleme : 31 Ağustos 2023 17:42
Galatasaray'dan sürpriz transfer! Genç futbolcuyu resmen duyurdular

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalarak ciddi bir ekonomik gelir elde eden Galatasaray transfere hız verdi. Sarı kırmızılılar, alt liglerde gelecek vadeden genç bir futbolcuyu kadrosuna kattı.

Orta saha transferine hız veren Galatasaray​'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılılar, Manisa FK​ forması giyen genç futbolcu Efe Eriş'i renklerine bağladı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK, 2007 doğumlu Efe Eriş'in Galatasaray'a transfer olduğunu açıkladı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada "17 Yaş Altı takımımızın futbolcusu Efe Eriş’in transferi konusunda Galatasaray ile anlaşma sağlamıştır. Efe Eriş’e bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Futbola Altınordu'da başlayan Efe Eriş, geçen yıl Manisa FK'ye transfer olmuştu.

https://twitter.com/ManisaFK/status/1697202940786741448

AYRILIK KAPIDA

Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılarda bir ayrılık daha kapıda. Galatasaray'ın yerli oyuncularından Berkan Kutlu​, transfer görüşmeleri yapmak üzere İtalya'ya gitti.

Genoa​ ile prensipte anlaşan 25 yaşındaki futbolcunun sağlık kontrollerinin ardından yeni kulübü ile resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ebru 31 Ağustos 2023 18:14

Saygı ve hürmetle

Kadir unç 31 Ağustos 2023 18:12

Hayırlı olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...