Tgrt Haber

Dursun Özbek'ten Mauro Icardi fedakarlığı: Transferin perde arkası ortaya çıktı

01 Ağustos 2023 14:44 - Güncelleme : 01 Ağustos 2023 14:55
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi fedakarlığı: Transferin perde arkası ortaya çıktı

Yeni sezonda Avrupa'da başarı ve ligde yine şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, yıldız transferlerini dev bir törenle duyurdu. Kadrosunu güçlendirmeye devam eden sarı-kırmızılı takımda Mauro Icardi transferinin ayrıntıları da ortaya çıktı. İşte detaylar...

Galatasaray​'da iki aylık uzun bekleyişin ardından şampiyonluğun baş mimarlarından olan taraftarın sevgilisi Mauro Icardi​ ile yeniden anlaşma sağlandı ve transfer resmen açıklandı.

Tüm ailesiyle birlikte İstanbul​'a gelen Mauro İcardi, Kemer Country'de havuzlu villaya taşındı. Arjantinli yıldızın yeni evi hem Kemerburgaz'daki yeni tesise hem de stada çok yakın bir konumda yer alıyor.

Dursun Özbek'ten Mauro Icardi fedakarlığı: Transferin perde arkası ortaya çıktı

SPONSORLARDAN BİRİ DURSUN ÖZBEK

Sabah'ın haberine göre; Arjantinli futbolcunun transferindeki sponsorlardan birinin de başkan Dursun Özbek olduğu ortaya çıktı.

Aslantepe'de kendisine özel yapılan tezahüratlar nedeniyle bir süre konuşma fırsatı bile bulamayan Başkan, 3 yıllık sözleşmeye imza atan 30 yaşındaki Mauro Icardi'nin, her sezon 1 milyon Euro'sunu cebinden karşılayacak.

SÖZLEŞMEDE 4 MİLYON EURO'LUK İMAJ HAKKI VAR

KAP'a garanti ücreti 6 milyon Euro olarak açıklanan başarılı futbolcuya 4 milyon Euro da imaj hakları olarak bonuslar ödenecek.

Özbek'in yanı sıra Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur ve kulübün ana sponsorları Sixt Rent a Car ile RAMS Global kalan parayı tamamlayacak.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...