Tgrt Haber

Dusan Tadic ayağının tozuyla Fenerbahçe tarihine geçti!

02 Ağustos 2023 09:32 - Güncelleme : 02 Ağustos 2023 09:36
Dusan Tadic ayağının tozuyla Fenerbahçe tarihine geçti!

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Fenerbahçe, Zimbru'yu 4-0 mağlup ederek toplamda 9-0'lık skorla rahat tur atladı. Sarı-lacivertlilerde sahaya kaptan olarak çıkan yeni transfer Dusan Tadic, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerken Fenerbahçe tarihine de geçti. İşte detaylar...

Fenerbahçe​, UEFA Konferans Ligi​ 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Zimbru​'ya konuk oldu. İlk maçı 5-0 kazanan sarı-lacivertliler, çok büyük bir avantajla çıktığı Moldova​ deplasmanında da farklı kazanarak tur atladı. Fenerbahçe'nin yeni transferi Dusan Tadic, gösterdiği performansla tarihe geçti.

Fenerbahçe'de Edin Dzeko'nun yokluğunda sahaya kaptan olarak sahaya Dusan Tadic çıktı.

GOL PERDESİNİ AÇTI

Maçın 48. dakikasında Mert Hakan Yandaş'ın penaltı noktasından yaptığı vuruşta savunmadan seken topu altıpaktaki Dusan Tadic ağlara gönderdi. Yıldız futbolcu bu golle Fenerbahçe formasıyla ilk golünü kaydetti.

TARİHE GEÇTİ

Opta'nın verilerine göre; Zimbru filelerini havalandıran Dusan Tadic, Avrupa kupaları tarihinde Fenerbahçe formasıyla deplasman golü atan en yaşlı yabancı oyuncu oldu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...