Tgrt Haber

Edin Dzeko'dan vatandaşına transfer telefonu: "Fenerbahçe'ye gel"

08 Ağustos 2023 15:26 - Güncelleme : 08 Ağustos 2023 15:33
Edin Dzeko'dan vatandaşına transfer telefonu: "Fenerbahçe'ye gel"

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldız golcüsü Edin Dzeko, sarı-lacivertlilerin transferi için devreye girdi. Edin Dzeko'nun vatandaşını ikna etmek üzere yıldız isme 3 kez transfer telefonu açtığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Yeni sezon için transfer​ çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe​'nin kadrosuna katmak istediği yıldız futbolcu için Edin Dzeko​'nun devreye girdiği iddia edildi.

EDIN DZEKO DEVREYE GİRDİ

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Edin Dzeko, Rade Krunic​'i ikna turlarına başladı. Deneyimli golcünün vatandaşına 3 kez telefon açtığı ve Fenerbahçe'den bahsettiği iddia edildi.

Edin Dzeko'dan vatandaşına transfer telefonu:

10 MİLYON EURO İSTİYORLAR

Sarı-lacivertliler, Milan'ın 10 milyon Euro'luk bonservis talebini 6-7 milyon Euro seviyelerine çekmeye çalışırken, oyuncuya da yıllığı 1.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif etti.

Rade Krunic'in Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı ifade edilirken, oyuncunun kulüplerin anlaşmasını beklediği kaydedildi.

Geçtiğimiz sezon Milan ile tüm kulvarlarda 34 maça çıkan Rade Krunic 1 gol, 1 asistlik istatistik yakalamıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Elif 25 Ağustos 2023 16:34

Telefon numarasını verirmisiniz

Sonraki Haber Yükleniyor...