Tgrt Haber

Edin Visca sürprizi: İstanbul'a dönüyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
14 Eylül 2023 16:05 - Güncelleme : 14 Eylül 2023 16:21
Edin Visca sürprizi: İstanbul'a dönüyor

Trabzonspor formasıyla şampiyonluk yaşayan ve geçtiğimiz sezon sakatlıklardan yakasını kurtaramayan Edin Visca ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli kanat oyuncusunun yeni rotasının İstanbul olacağı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Rams Başakşehir​ forması giydiği dönemde, ligin en istikrarlı futbolcularından olan ve adı üç büyük takımla da anılan Edin Visca​, bordo-mavili takıma transfer olduktan sonra sakatlıklardan yakasını bir türlü kurtaramadı. Yıldız oyuncu için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

SÜRPRİZ BAŞAKŞEHİR İDDİASI

Bu sezon ligin geride kalan 4 haftasında bordo-mavili forma için mücadele eden Visca, eski takımının yeniden radarına girdi.

Bir dönem Süper Lig'in büyük kulüplerinin dikkatini çeken ve Galatasaray​, Beşiktaş​ ve Fenerbahçe​ ile adı anılan Visca için şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı.

ÇAĞDAŞ ATAN İSTİYOR

Günebakış'ta yer alan habere göre; Edin Visca'nın eski kulübü Başakşehir'in, onu yeniden kadrosuna katma niyetinde olduğu iddia edildi.

Trabzonspor'da Nenad Bjelica'nın planlamasında yer almakta zorlanan Visca için Başakşehir'in bir alternatif olduğu öne sürüldü.

Başakşehir'in teknik direktörlük görevine getirdiği Çağdaş Atan, Visca'yı transfer etmek için harekete geçti.

Ligde 3 haftadır gol atamayan İstanbul ekibinin, gol yollarını güçlendirmek amacıyla Visca'yı transfer etmek istediği belirtildi.

33 yaşındaki oyuncu için Trabzonspor yönetimi ve teknik ekibinin vereceği karar bekleniyor.

2 ŞAMPİYONLUĞU VAR

Başakşehir'le 2019-20 sezonunda şampiyonluk yaşayan tecrübeli kanat oyuncusu, bordo-mavili formayla 2021-22 sezonunda da mutlu sona ulaştı. Türkiye kariyerinde toplam iki şampiyonluk gören Boşnak yıldız önemli bir başarıya imza attı.

39 MAÇ KAÇIRDI

Başakşehir'deki 11 yıllık kariyeri boyunca adeta istikrar abidesi oldu. Bu dönemde sadece 21 maç kaçıran Boşnak oyuncu, Trabzonspor'da ise yaşadığı çeşitli sakatlıklar nedeniyle tam 39 maçta forma giyemedi.

Bu sezon 3 maçta şans bulan deneyimli kanat oyuncusu sadece 1 asist yapabildi.

Boşnak futbolcu, Başakşehir kariyerinde 110 gol ve 118 asist gibi etkileyici bir performans ortaya koymuştu. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...