Tgrt Haber

Kenan Yıldız operasyonu: Kiralama için harekete geçildi

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
13 Eylül 2023 09:44 - Güncelleme : 13 Eylül 2023 10:06
Kenan Yıldız operasyonu: Kiralama için harekete geçildi

Transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız isimlerle dikkat çeken Galatasaray, genç ve potansiyelli oyunculara da gözünü dikti. Yerli rotasyonunu genişletmek isteyen Cimbom, Juventus forması giyen Kenan Yıldız'ı kiralamak istiyor. İşte detaylar...

İtalya'da Juventus​ forması giyen Bayern Münih altyapısı çıkışlı Kenan Yıldız​, Süper Lig devlerinin gözdesi konumunda...

İtalyan devinin genç takım kadrosunda yer alan, Serie A​'da da zaman zaman süre bulan 18 yaşındaki genç hücum oyuncusu, Türkiye U21 Milli Takımı'nın da vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alıyor.

Arda Güler'i Real Madrid'e gönderdiği dönemde Fenerbahçe​'nin de kadrosuna katmak istediği genç yıldız adayının transferine, Juve'nin hocası Massimiliano Allegri izin vermemişti.

GALATASARAY DEVREYE GİRDİ

Kenan Yıldız operasyonu Fenerbahçe'de olduğu gibi zor görünse de Galatasaray yönetimi şartları zorlamaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, satın alma opsiyonuyla birlikte milli futbolcuyu kiralamak istiyor.

Hücum hattının her bölgesinde görev alabilen, her iki ayağını da kullanabilen ve teknik kapasitesiyle dikkat çeken Kenan Yıldız için İtalyan devinin tavrı, gündemdeki diğer transferlerin gidişatında belirleyici olacak.

Transferin son günlerinde yine atağa kalkan Galatasaray, kadroya yerli takviyesi hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Fanatik
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...