Tgrt Haber

Emre Belözoğlu: Çeyrek finale kalmak istiyoruz

10 Mart 2023 09:33 - Güncelleme : 10 Mart 2023 09:53
Emre Belözoğlu: Çeyrek finale kalmak istiyoruz

Medipol Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu UEFA Konferans Ligi Son 16 turunda Gent ile deplasmanda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşma hakkındaki görüşlerini dile getirdi.

Medipol Başakşehir​'de teknik direktör Emre Belözoğlu, UEFA Avrupa Konferans Ligi​ Son 16 Turu ilk maçında Belçika ekibi Gent​ ile deplasmanda 1-1 beraberlikle sonuçlanan maçın ardından bu tip hava şartlarında böyle bir skoru kabul edebileceklerini ve skorun kötü olmadığını söyledi.

''OYUNCULARIMLA GURUR DUYUYORUM''

Oyuncularının mücadelelerinden memnun olduğunu belirten Emre Belözoğlu, "Maçın iki takım için zor olacağını söylemiştim. Saha ve hava şartlarına bakıldığında iki takım oyuncularını da tebrik etmek gerekiyor. Benim öncellikli görevim, oyuncularıma teşekkür etmek olmalı. Göstermiş oldukları mücadele ve arzu... Özellikle maçın ikinci yarısında hepsiyle gurur duyduğumu söyleyebilirim'' ifadelerini kullandı.

''ÇEYREK FİNALE KALMAK İSTİYORUZ''

Rakipleri kadar saha ve hava şartlarıyla da mücadele ettiklerini vurgulayan Başakşehir teknik direktörü, "Beraberlik bizim için bu saha ve hava şartlarında kötü bir skor diyemem. Maçın ilk yarısında daha iyisini yapabilirdik. Sahanın biraz daha iyi olduğu dönemde topa daha fazla sahip olmamız gerekiyordu. Karşımızda dinamik, sert, kaos oyunundan çok iyi beslenen bir takım var. Onlarla mücadele edebilecek gücümüz olduğunu gösterdiğimizi düşünüyorum. İstanbul'da inşallah çeyrek finale kalan takım olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Medipol Başakşehir turun ikinci ayağında Belçika ekibi Gent'i Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda ağırlayacak. Müsabaka 15 Mart 2023 TSİ 20:00'de oynanacak.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...