Tgrt Haber

Emre Kılınç'ın yeni adresi belli oldu: Anlaşma sağlandı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
02 Ağustos 2023 09:39 - Güncelleme : 02 Ağustos 2023 09:53
Emre Kılınç'ın yeni adresi belli oldu: Anlaşma sağlandı

Transfer haberleri: Trendyol Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor, Galatasaray'dan bir transfer daha yaptı. Kırmızı-beyazlılar, Emre Kılınç'ın transferi için sarı-kırmızılılarla anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Demir Grup Sivasspor'dan Galatasaray​'a olay olan ancak beklentileri bir türlü karşılayamayan Emre Kılınç'ın yeni takımı belli oldu. Galatasaray, Emre Kılınç'ın transferi için Süper Ligi'n yeni ekibiyle anlaştı.

EMRE KILINÇ SAMSUNSPOR​'DA

Yıllar sonra Trendyol Süper Lig'e yeniden geri dönen Yılport Samsunspor, Emre Kılınç ve kulübü Galatasaray ile anlaşmaya vardı. Resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.

Sarı-kırmızılı kulüple 80 maça çıkan Emre Kılınç, 9 gol ve 8 asislik bir skor performansı ortaya koydu.

OKAN BURUK​ KADRODA DÜŞÜNMEDİ

2020-21 sezonunda Galatasaray'a transfer olan 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu, geçtiğimiz sezon MKE Ankaragücü​'ne kiralandı. Teknik direktör Okan Buruk'un kadrosunda düşünmediği Kılınç'a Samsunspor talip oldu ve anlaşma sağlandı.

Toplam 4 bin 339 dakika süre alan Kılınç, Dursun Özbek yönetiminin geçen sezondan itibaren yüksek profilli transferler yapmasının ardından Emre Kılınç, kadroda yer bulmakta zorlandı.

SAMSUNSPOR'UN GALATASARAY'DAN 3. TRANSFERİ

Hüseyin Eroğlu yönetiminde Süper Lig'de öncelikle tutunmayı hedefleyen Yılport Samsunspor, bonservissiz oyuncu transferine öncelik veriyor.

Samsunspor, daha önce Galatasaray'dan kaleci Okan Kocuk ve Taylan Antalyalı'yı renklerine bağlamıştı.

Kaynak: Ajansspor

Kaynak: Ajansspor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...