Tgrt Haber

Kerem Demirbay'ın maliyeti belli oldu

02 Ağustos 2023 09:18 - Güncelleme : 02 Ağustos 2023 09:27
Kerem Demirbay'ın maliyeti belli oldu
Galatasaray,transfer,Bayer Leverkusen,Kerem Demirbay

Son şampiyon Galatasaray, transferde gaza bastı. Cimbom, orta sahasını Kerem Demirbay ile güçlendirdi. Tecrübeli oyuncu ile yapılan anlaşmanın ayrıntıları ortaya çıktı. İşte detaylar...

Galatasaray, Bayer Leverkusen'den Kerem Demirbay'ı renklerine bağladı. Sarı-kırmızılıların tecrübeli futbolcu için ödeyeceği bonservis bedeli ve anlaşmanın diğer detayları da belli oldu.

Süper Lig devinin anlaşma sağladığı Kerem Demirbay, İstanbul'a geldi.

MALİYETİ BELLİ OLDU

Galatasaray yapılan anlaşma gereği Bayer Leverkusen'e 3 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Milliyet'in haberine göre; Sarı-kırmızılılar ile Bundesliga temsilcisi arasındaki anlaşmada bonus maddesi yer almadı. Kerem Demirbay'ın bir sonraki satışından Bayer Leverkusen'e yüzde 5 pay verileceği ifade edildi.

Kerem Demirbay ile Galatasaray arasındaki anlaşmanın süresi 3 yıl olarak gösterildi.

"ÇOCUKLUK HAYALİMDİ"

Galatasaray’a transferinin çocukluk hayali olduğunu söyleyen Kerem Demirbay, “Burada olduğum için çok mutluyum. Taraftarlara selamlarımı iletiyorum. Bu zamana kadar yaptıklarının aynısını yapsınlar. Ben takipteyim. Ne kadar büyük bir taraftar topluluğu olduklarını biliyorum. Kulüp olarak en büyük gücümüz taraftarlarımız. Zor bir 1,5 ay geçirdik ama çok şükür buradayım. Okan hocayla da görüştüm tabii ki. İngiltere’den İspanya’dan teklifler vardı. Fatih abiyle, Erden Bey’le, Okan hocamla güzel konuşmalar geçti ve benim için kesinlikle sadece bir durum vardı, o da Galatasaray. Çok şükür buradayım” diye konuştu.

KEREM DEMİRBAY KİMDİR?

Türk asıllı Alman orta saha kariyerine Schalke 04 altyapısında başladı. Kerem Demirbay ardından Borussia Dortmund altyapısı, Wattenscheid altyapısı, Hamburg, Kaiserlautern, Fortuna Düsseldorf ve Hoffenheim formaları giydi.

30 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Bayer Leverkusen formasıyla 36 resmi maçta 5 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Başarılı orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri 6 milyon Euro civarında... Almanya Milli Takımı'nda 2 maça çıkan Kerem Demirbay, 1 gol atma başarısı gösterdi.

Kaynak: Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...