Tgrt Haber

Emre Mor'a sürpriz talip

07 Eylül 2023 13:54 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 14:01
Emre Mor'a sürpriz talip

Avrupa Konferans Ligi için UEFA'ya bildirilen listede ismi yer almayan Emre Mor'a Süper Lig ekibinin talip olduğu iddia edildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe​'nin yıldız futbolcusu Emre Mor​'nun adı UEFA Avrupa Konferans Ligi kadrosuna yazılmadı. Yıldız oyuncuya Süper Lig'den talip çıktı.

KARAGÜMRÜK​'TE PARLADI

Galatasaray'da istenilen performansı gösteremeyen Emre Mor, Fatih Karagümrük'te teknik direktör Volkan Demirel​ ile birlikte bir anda yıldızını yeniden parlattı. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu.

Yeni sezonda şu ana kadar süre alamayan ve sarı-lacivertli formayla toplamda 42 resmi maça çıkan Emre Mor bu karşılaşmalarda 6 gol atarken 3 de asist yaptı.

ADANA DEMİRSPOR​ PEŞİNDE

Takımda forma şansı bulamayacağı konusunda morali bozuk olan sarı-lacivertli oyuncu ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Adana Demirspor'un Emre Mor'u kiralamak için harekete geçtiği belirtildi. Adana Demirspor ve Fenerbahçe'nin bu hafta içerisinde masaya oturacağı iddia edildi.

Kaynak: Takvim
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...