Tgrt Haber

Erden Timur’dan Beşiktaş ve Ziyech açıklaması

17 Ağustos 2023 21:13 - Güncelleme : 17 Ağustos 2023 21:46
Erden Timur’dan Beşiktaş ve Ziyech açıklaması

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Beşiktaş’ın Milot Rashica transferini duyurduğu video ve Hakim Ziyech’in transferi hakkında açıklamalar yaptı.

Galatasaray​ Başkanvekili Erden Timur, sarı-kırmızılıların Galatasaray Adası’nda düzenlediği yemek öncesi açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılıların transferi için Chelsea​ ile görüşmeler gerçekleştirdiği Hakim Ziyech​ hakkında konuşan Timur, “Sağlık kontrolleri bitmek üzere. Transfer​ stratejimizi tam anlatamayız çünkü kartımızı açmış oluruz. Opsiyonlarımızı sürekli açık tutarak, ligde tekrar şampiyon olmayı ve Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmayı hedefliyoruz. Stratejimiz, bu ikisini sağlayacak kadro oluşturmak” ifadelerine yer verdi.

“BEŞİKTAŞ’IN AÇIKLAMASI SON DERECE YAKIŞIKSIZ”

Beşiktaş’ın geçen sezon Galatasaray’da kiralık oynayan Milot Rashica’nın transferini duyurduğu ve gündem olan video hakkında görüşlerini belirten Timur, şöyle konuştu:

“Beşiktaş’ın transfer açıklaması son derece yakışıksız. Şu memlekette insanları bölmeye çalışıyorsan bu tip şeyler yaparsın. Biz sporu birleştirmek için yapıyoruz. Rashica ile süreç içinde görüştük. Sağ olsun bizi uzunca bir zaman da bekledi.

Planlama stratejisi, farklı çıkan opsiyonlara göre de değişiyor. Transfer, dinamik bir süreç. Bu sadece bir pozisyon için geçerli değil. 8 numarada da bizi 40 gündür bekleyen oyuncu var. En idealine gitmek istiyoruz. Geçen sezon son 15 günde birçok oyuncu geldi. Taraftarımız müsterih olsun.”

“SERGIO RAMOS HERKESİN LİSTESİNDE”

Galatasaray’ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Sergio Ramos’un transferi ile ilgili konuşan Timur, “Sergio Ramos, herkesin listesinde var. Gelmek istediğimiz seviyenin 5’te 1’i bütçeye sahibiz. Seneye nasıl başladık… Icardi, Angelino, Tete, Kerem Demirbay, Zaha, Halil’i aldık. Bunların hepsi bir plan doğrultusundaydı.

“TÜRKİYE’DE ŞAMPİYON OLMAK KORUNAKLI BİR ALAN”

Ön tarafta daha yaratıcı olmamız lazım. Türkiye’de şampiyon olmak daha korunaklı bir alan. Hem Galatasaray’ın gelişmesi hem Türk futbolunun gelişmesi için riskler alınması lazım. Riskleri alan bedel ödesin. Doğruyu yapma şansı sürekli gelmiyor.” dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...