Tgrt Haber

Aslan’a genç gurbetçi: Gökdeniz Gürpüz Galatasaray’da

17 Ağustos 2023 20:36 - Güncelleme : 17 Ağustos 2023 20:38
Aslan’a genç gurbetçi: Gökdeniz Gürpüz Galatasaray’da

Galatasaray, Almanya’da Borussia Dortmund 19 Yaş Altı Takımı’nda giyen Gökdeniz Gürpüz ve kulübüyle prensip anlaşmasına vardı.

Bu sezon transfer döneminde kadrosuna Mauro Icardi​, Angelino​, Tete, Wilfried Zaha ve Kerem Demirbay gibi önemli yıldızları dahil eden Galatasaray’dan geleceğe yatırım hamlesi geldi.

Sarı-kırmızılılar, Borussia Dortmund’un alt yaş kategotilerinde ve U17 Milli Takımımızda oynayan Gökdeniz Gürpüz’ü renklerine bağladı.

TRT Spor’da yer alan habere göre takım arkadaşlarıyla vedalaşan 17 yaşındaki futbolcu, kısa süre içerisinde İstanbul’a varmak üzere yola çıktı.

AĞABEYİ TRABZONSPOR’DA

Öte yandan Gökdeniz’in kendisi gibi Dortmund altyapısında oynayan 20 yaşındaki ağabeyi Göktan Gürpüz, yaklaşık 1 ay önce Trabzonspor’a transfer oldu.
Karadeniz ekibinin bonservis ödemeden kadrosuna dahil ettiği Göktan, bordo-mavili kulüple Haziran 2026’ya kadar sözleşme imzaladı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...