Tgrt Haber

Erden Timur’dan flaş Fenerbahçe sözleri; Cristiano Ronaldo itirafı!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
17 Ekim 2023 21:59 - Güncelleme : 17 Ekim 2023 22:05
Erden Timur’dan flaş Fenerbahçe sözleri; Cristiano Ronaldo itirafı!

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe’nin sosyal medyada Galatasaray aleyhine ‘örgütlü bir yapı’ oluşturup dezenformasyon yaratma çabasında olduğunu iddia ederek, “Örgütlü bir düzen ve örgütlü bir yapıyla karşı karşıyayız. Ben kıvırmayı sevmem, net cevap veriyorum. Bahsettiğim kulüp Fenerbahçe. Aynı örgütlü yapı Galatasaray’da yok. Savcılık soruşturma açsın ve tüm yapıları incelesin. Ben gönüllü imza vereceğim” diye konuştu.

Fenerbahçe​ ve Galatasaray’ın yıllardır süregelen ezeli rekabetinin hiddeti bazen çok; bazen az olduğu Süper Lig sezonlarına tanıklık ettik… Yaz aylarında ‘çalımlarla’ geçen transfer sezonunda gerilim yükselirken, ligin başlamasının ardından da pek bir şey değişmedi…

“SAVCILIK SORUŞTURMA AÇSIN; BEN GÖNÜLLÜ İMZA VERECEĞİM”

Galatasaray​ Başkanvekili Erden Timur​, A Spor’da konuk olduğu canlı yayında Fenerbahçe ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Galatasaray’ın transferlerdeki sponsorlarının tartışıldığı sırada sarı-lacivertli kulübün sosyal medyada ‘örgütlü bir yapı’ oluşturduğunu iddia eden Timur, “Örgütlü bir düzen ve örgütlü bir yapıyla karşı karşıyayız. Ben kıvırmayı sevmem, net cevap veriyorum. Evet şu an bahsettiğim kulüp Fenerbahçe. Aynı örgütlü bir yapı Galatasaray’da yok. Savcılık soruşturma açsın ve tüm yapıları incelesin. Ben gönüllü imza vereceğim. Tüm telefon kayıtları incelensin” diye konuştu.

“SZYMANSKI’YI KİRALAYABİLİRDİK”

Galatasaray yönetiminin 2 numaralı ismi, Fenerbahçe’nin Dinamo Moskova’dan kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski​ ile ilgili de konuştu. Polonyalı yıldızın Fenerbahçe’ye transfer olmadan önce Galatasaray ihtimalinin de gündeme geldiğini ifade eden Timur, “Szymanski’yi kiralayabilirdik. Bonservisiyle gitmek istiyordu, orada başka şeyler de oldu. Transfer döneminde bizim harcama limitimiz yoktu. Bunu artırmak için Şampiyonlar Ligi’ne kalmamız gerekiyordu. Bu paranın 3’te 2’si transfere ekleniyordu. O para gelene kadar oyuncuları bekletmek durumundaydık ama bunu oyunculara böyle söyleyemezdik” dedi.

“CRISTIANO RONALDO’YA HABER YOLLADIK”

Yıldız futbolcu transferlerinde imzaların atılamaması durumunun kendilerinde baskı yaratmadığını belirten Timur, bir dönem Cristiano Ronaldo’yla ilgilendiklerini itiraf etti. Timur, “Bir yıldıza gittiğimizde ‘Alamazsak, yıpratırlar’ düşüncesi bizde yok. Cristiano Ronaldo’ya haber yolladık ve öyle bir şey düşünmediği yönünde cevap geldi. O rakamları zaten biz veremeyiz. Burada farklı gelirleri olur, burada ek gelirler yaratırız gibi… Lionel Messi, Inter Miami ile öyle bir şey yaptı. Burası 80 milyonluk ülke. Ronaldo burada çok fazla gelir elde edebilirdi. Kafasını karıştırabilir miyiz diye düşündük ama olmadı” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...