Tgrt Haber

MHK'dan tartışılan atama: Erkan Özdamar ve Atilla Karaoğlan sürprizi

03 Şubat 2023 15:28 - Güncelleme : 03 Şubat 2023 15:51
MHK'dan tartışılan atama: Erkan Özdamar ve Atilla Karaoğlan sürprizi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 23. haftasında görev alacak hakemleri açıklarken birçok sürprize de imza attı. Dün oynanan Adana Demirspor ile Fenerbahçe karşılaşmasındaki performansı nedeniyle eleştirilen Ali Palabıyık bu hafta maç alamazken uzun süre görev verilmeyeceği duyurulan Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar'ın ataması yapıldı. Listenin açıklanmasının ardından çok sayıda takım taraftarı, söz konusu isimlerin atanması nedeniyle TFF ve MHK'ye tepki gösterdi.

TFF​ Merkez Hakem Kurulu (MHK), Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak karşılaşmalarda görev alacak hakemleri açıkladı. Buna göre 4 Şubat Cumartesi günü Sivasspor ile Beşiktaş​ arasındaki maçı hakem Zorbay Küçük, 5 Şubat Pazar günü Galatasaray​ ile Trabzonspor​ karşılaşmasını Halil Umut Meler, 6 Şubat Pazartesi günü Fenerbahçe ile Konyaspor mücadelesini ise Atilla Karaoğlan yönetecek.

TARTIŞILAN İKİ HAKEM YENİDEN DÜDÜK ÇALACAK

Ligin 15’inci haftasında Gaziantep ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada orta hakem olarak görev alan Atilla Karaoğlan ve Sivasspor ile Galatasaray maçında düdük çalan Erkan Özdamar'ın verdiği kararlar tepki çekmişti. Uzun süre tartışılan performansların ardından TFF, VAR kayıtlarını yayınlamış, MHK'nın eski yönetimi ise her iki hakeme uzun süre görev verilmeyeceğini duyurmuştu.

MHK'dan tartışılan atama: Erkan Özdamar ve Atilla Karaoğlan sürprizi

ALİ PALABIYIK MAÇ ALAMADI

Lale Orta başkanlığında göreve yeni başlayan MHK, Karaoğlan ve Özdamar'ı yaklaşık 1 ay sonra yeniden karşılaşmalara atadı. Atilla Karaoğlan, 6 Şubat Pazartesi günü; Fenerbahçe ile Konyaspor, Erkan Özdamar ise Giresunspor ile Kayserispor arasındaki karşılaşmada görev yapacak. Dün oynanan Adana Demirspor ile Fenerbahçe karşılaşmasındaki performansı nedeniyle eleştirilen Ali Palabıyık ise bu hafta maç alamadı.

TARAFLARLARDAN ATAMALARA TEPKİ

MHK yeni yönetimi tarafından Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar'a yaklaşık 1 ay sonra görev verilmesinin ardından özellikle Fenerbahçeli taraftarlardan büyük tepki geldi.

Süper Lig’in 23’üncü haftasında oynanacak maçlar ve görev alacak hakemler şu şekilde:

Ankaragücü-Fatih Karagümrük: Arda Kardeşler

Sivasspor-Beşiktaş: Zorbay Küçük

Antalyaspor-Gaziantep FK: Burak Pakkan

İstanbulspor-Alanyaspor: Abdulkadir Bitigen

Hatayspor-Kasımpaşa: Murat Erdoğan

Ümraniyespor-Adana Demirspor: Volkan Bayarslan

Fenerbahçe-Konyaspor: Atilla Karaoğlan

Giresunspor-Kayserispor: Erkan Özdamar

Galatasaray-Trabzonspor: Halil Umut Meler

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...