Tgrt Haber

Eski Fenerbahçeli Trabzonspor yolcusu!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
27 Haziran 2023 10:24 - Güncelleme : 27 Haziran 2023 10:36
Eski Fenerbahçeli Trabzonspor yolcusu!

Hayal kırıklığıyla tamamladığı sezonun ardından Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Kouerbelis ile anlaşan Bordo-Mavililer, şimdi de eski Fenerbahçeli yıldızın peşine düştü. İşte son dakika transfer gelişmesine ilişkin detaylar...

2021-22 sezonunu şampiyon kapattıktan sonra geçen sezon beklentilerin uzağında kalarak Süper Lig​'i  6. sırada tamamlayan Trabzonspor​'da yeni sezon öncesi transfer hareketliliği sürüyor. Şampiyonluk parolasıyla takviye çalışmalarını sürdüren Karadeniz ekibi, bu doğrultuda ilk olarak Yunan ekibi Panathinaikos​'ta forma giyen orta saha oyuncusu Dimitris Kouerbelis ile anlaşma sağlamıştı. Fırtına'nın yeni hedefi ise yine bir Yunan futbolcu...

MENAJERLER PELKAS'I ÖNERDİ

Geçen sezonu Hull City'de kiralık olarak geçiren Dimitrios Pelkas kontratı sona erdikten sonra Fenerbahçe'ye dönmüştü. Ancak Kanarya opsiyonu kullanmadığı için oyuncunun sözleşmesi sona erdi. 29 yaşındaki futbolcu menajerler aracılığıyla Trabzonspor'a önerildi. Bordo-Mavili yönetimin, öneriye sıcak baktığı ancak bu transferde hızlı nareket etmek istemediği belirtildi.  

Eski Fenerbahçeli Trabzonspor yolcusu!

Pelkas, transferine onay çıkması durumunda Trabzonspor'un, dördüncü Yunan futbolcusu olacak.  Anastasios Bakasetas, Manolas Siopis ve yeni transfer Dimitrios Kourbelis'i kadrosunda bulunduran Karadeniz temsilcisinin öncelikli diğer alternatiflerle görüştükten sonra Pelkas ile masaya oturacağı ifade edildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...