Tgrt Haber

Eski hakem Fırat Aydınus’tan skandal iddia: Fenerbahçe lehine penaltı verdiren hakeme ceza!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
28 Ekim 2023 23:39 - Güncelleme : 28 Ekim 2023 23:46
Eski hakem Fırat Aydınus’tan skandal iddia: Fenerbahçe lehine penaltı verdiren hakeme ceza!

Trendyol Süper Lig’de 10. hafta karşılaşmaları oynanmaya devam ederken eski hakem Fırat Aydınus, çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Fenerbahçe’nin Hatayspor maçında aldığı penaltıyla ilgili Aydınus, “Volkan Bayarslan’ı ikaz ederek Fenerbahçe’nin lehine penaltıyı verdiren yardımcı hakem Kemal Yılmaz’a ‘VAR dururken sen niye karıştın’ dediler ve ceza verdiler” diye konuştu.

Trendyol Süper Lig’de 2023-24 sezonu, futbol ile olduğu kadar hakem tartışmalarıyla da gündeme gelmeye devam ediyor.

Galatasaray’ın Çaykur Rizespor​ deplasmanında tek gollü galibiyetinde Karadeniz ekibi lehine penaltı tartışmaları süregelirken, eski hakem Fırat Aydınus’tan Fenerbahçe’nin geçen hafta Hatayspor​ ile oynadığı karşılaşmayla ilgili çarpıcı bir iddia geldi.

“NİYE KARIŞTIN’ DEYİP CEZA VERDİLER!”

TV 8.5’ta yorumculuk yapan eski hakem Fırat Aydınus, Fenerbahçe’nin 9. haftada Hatayspor’u mağlup ettiği karşılaşmayla ilgili skandal bir iddia öne sürdü.

Çaykur Rizespor-Galatasaray karşılaşmasının değerlendirildiği canlı yayında Hatayspor maçına atıfta bulunan Aydınus, “Fenerbahçe’nin Hatayspor ile oynadığı maçta, Volkan Bayarslan’ı ikaz ederek Fenerbahçe’nin lehine penaltıyı verdiren yardımcı hakem Kemal Yılmaz’a, ‘VAR dururken sen niye karıştın?’ dediler ve ceza verdiler!” diye konuştu.

PENALTI İPTAL EDİLDİ

Fenerbahçe’nin, geçen hafta sahasında Atakaş Hatayspor ile oynadığı karşılaşmada 25. dakikada yardımcı hakemin uyarısıyla verilen penaltı, VAR incelemesinin ardından Edin Dzeko’nun ofsaytta olduğu gerekçesiyle iptal edilmişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...