Tgrt Haber

Ezeli rakipler PSG'nin yıldızı için kapışıyor: Beşiktaş da devreye girdi!

14 Haziran 2023 08:30 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 08:58
Ezeli rakipler PSG'nin yıldızı için kapışıyor: Beşiktaş da devreye girdi!

Beşiktaş, transfer çalışmalarında son olarak dünyaca ünlü bir yıldızı gündemine aldı. Siyah-beyazlılar, ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesinin başında yer alan isim için devreye girdi.

Teknik direktör Şenol Güneş​'in gelmesiyle çıkış yakalan Beşiktaş​ sezonu 3. sırada tamamladı. Yeni sezonda 3 kulvarda da başarı hedefleyen Kara Kartal, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına hız verdi.

Transferde savunmadan hücum hattına kadar birçok bölge için girişimlerde bulunan yönetim, son olarak dünyaca ünlü yıldız orta sahayı gündemine aldı.

KARTAL'DAN RENATO SANCHES GİRİŞİMİ

Orta sahadaki kaliteyi yıldız bir isimle güçlendirmek isteyen Beşiktaş,PSG'den Portekizli orta saha Renato Sanches'e kanca attı.

Fanatik'in haberine göre; Geçen sezon Lille’den 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında PSG’ye giden başarılı oyuncu için Beşiktaş yönetiminin kiralık formülüyle Fransız devinin kapısını çaldığı ifade edildi.

Piyasa değeri 20 milyon Euro civarında olan 25 yaşındaki merkez orta sahanın, düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma gitmeye olumlu baktığı ifade edildi. Teklifini yapan yönetim, PSG’nin vereceği cevabı beklemeye geçti.

GALATASARAY DA PEŞİNDE

Youri Tielemans'ın elden kaçmasının ardından rotasını Fransız ekibine çeviren Galatasaray, Renato Sanches ve Leandro Paredes'den birini kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray’ın orta listesinde zirveye yerleşen Renato Sanches, bu sezon PSG formasıyla 27 maça çıkıp iki gol attı.

Cimbom'un Renato'yu kiralamak için nabız yokladığı iddia edildi.

FENERBAHÇE DE GÜNDEMİNE ALMIŞTI

FenerbahçeBaşkanı Ali Koç, adı Galatasaray ile de anılan Portekizli orta sahayı kadroya katmak adına ilk adımını geçtiğimiz gün attığı iddia edilmişti.

PSG'nin sahibi olan Nasser Al-Khelaifi, Şampiyonlar Ligi Finali için geldiği İstanbul'da, yakın ilişki içinde olduğu başkan Ali Koç ile yemek yedi.

Fanatik'in haberine göre; Yemekte birçok konunun görüşüldüğü ve Renato Sanchestransferinin de gündeme geldiği kaydedildi.

Ali Koç'un, yıldız futbolcuya olan ilgilerini PSG'nin başkanı ve sahibi Al-Khelaifi'ye ilettiği belirtildi.

Ezeli rakipler PSG'nin yıldızı için kapışıyor: Beşiktaş da devreye girdi!

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...