Tgrt Haber

Fabinho’nun Suudi Arabistan transferine ‘köpek’ engeli!

24 Temmuz 2023 11:45 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 11:45
Fabinho’nun Suudi Arabistan transferine ‘köpek’ engeli!

Cristiano Ronaldo ile yıldız perdesini geçen sezon açan Suudi Arabistan Ligi’ne bu sezon birçok önemli yıldız dahil oldu. Arap Ligi’ne dahil olması beklenen son yıldızlardan Fabinho’nun transferinde ise ‘köpek’ engeliyle karşılaşıldı.

Cristiano Ronaldo’nun adeta marka yüzü haline dönüştüğü Suudi Arabistan Ligi, bu sezon Karim Benzema​, N’Golo Kante, Ruben Neves, Edouard Mendy, Alex Telles, Roberto Firmino ve Marcelo Brozovic gibi isimlerin katılmasıyla beklentilerin üzerine çıktı.

Arap Ligi’ne beklenen yıldızlardan biri de Liverpool forması giyen Fabinho’ydu ancak Brezilyalı yıldızın transferinin önüne ‘köpek engeli’ geçmesi muhtemel...

KÖPEKLERİ ÜLKEDE YASAK

İspanyol basınından Relevo’nun haberine göre Al-Ittihad ile her konuda anlaşan Brezilyalı orta sahanın ‘French Bulldog’ cinsi köpekleri, Suudi Arabistan’da ‘tehlikeli ve agresif’ köpek sınıfında yer aldığı için ülkeye giriş izinleri bulunmuyor.

KULÜBÜ HÜKÜMETTEN ÖZEL İZİN İSTEDİ 

Al-Ittihad’ın Suudi Arabistan hükümetinden bu transferin gerçekleşmesi adına köpekler için özel izin istediği, hükümet kanadının yanıtının beklendiği gelen bilgiler arasında.

Geçen sezon Liverpool formasını 36 Premier Lig maçında terleten Fabinho, sahada kaldığı 2 bin 677 dakikada 2 asist yaptı. 29 yaşındaki Brezilyalı oyuncu ayrıca bu karşılaşmalarda 11 sarı kart gördü.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...