Tgrt Haber

Farklı skor İsmail Kartal'a yetmedi: Zamana ihtiyacımız var

27 Temmuz 2023 00:10 - Güncelleme : 27 Temmuz 2023 00:11
Farklı skor İsmail Kartal'a yetmedi: Zamana ihtiyacımız var

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde Zimbru karşısında aldığı 5-0'lık galibiyetin ardından teknik direktör İsmail Kartal, skordan memnun olduğunu ancak tüm takımın sisteme uyum sağlaması için zamana ihtiyacı olduklarını söyledi.

Sezonun ilk resmi maçında yeni transferleriyle adeta 'şov' yapan Fenerbahçe​, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda evinde Moldova temsilcisi Zimbru​'yu 5-0'la geçti.

Takıma bu sezon katılan Ryan Kent​, Sebastian Szymanski​, Edin Dzeko ve Dusan Tadic'ten gol katkısı alınan karşılaşmanın ardından sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal​, eksikleri olduğuna vurgu yaparak, "Zamana ihtiyacımız var. Oyunumuzu ve oyuncularımızı geliştirmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Sarı-lacivertli taraftarlara övgüde bulunan Kartal, sıcak havaya karşın 90 dakika sahada kalan iki takım oyuncularını da tebrik etti.

İsmail Kartal'ın maç sonu Kadıköy'deki açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"OYUNUMUZU SAHAYA YANSITTIK"

"Bu sıcaklık altında, normal insanların sokakta bile yürüyemediği ortamda 90 dakika maç çıkardıkları için iki takım oyuncularını da tebrik etmek lazım.
Oyun felsefemizi sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. 5-0 kazanmak güzel ama hala eksiklerimiz var. Eksikliklerimizi giderebilmemiz için çok çalışmamız gerekiyor. Eksiklerimizi bu maçta görmek çok iyi oldu.

"DAHA FAZLA GOL BULABİLİRDİK"

5-0 net, güzel bir galibiyet. Taraftarlarımızın maç başında verdikleri müthiş enerjiye oyuncularımız da sahada reaksiyon gösterdi. Daha fazla goller bulabilirdik. İkinci yarıda oyun tamamen kontrolümüze geçti.

"BU SENE FARKLI BİR SİSTEMLE ÇALIŞIYORUZ"

Geçen sene farklı, bu sene farklı bir sistemle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takımın ve oyuncuların bu konuda biraz zamana ihtiyacı var, oyunumuzu ve oyuncularımızı geliştirmemiz gerekiyor. Biraz daha zamana ihtiyacımız var."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...