Tgrt Haber

Fenerbahçe, Adama Traore'ye kanca attı

25 Şubat 2023 21:27 - Güncelleme : 25 Şubat 2023 21:35
Fenerbahçe, Adama Traore'ye kanca attı

Fenerbahçe transfer haberi: Spor Toto Süper Lig'de bu sezon mutlak şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe, İngiltere Premier Lig'de Wolverhampton forması giyen Adama Traore'yi kadrosuna katmak istiyor.

Devre arasında şu ana kadar Jayden Oosterwolde, Samet Akaydin ve Emre Demir'i kadrosuna katan Fenerbahçe​, transfer​ çalışmalarını sürdürüyor.

Bu akşam oynanan erteleme maçında sahasında Konyaspor​'u 4-0'la geçen sarı-lacivertliler zirve takibini sürdürdü. Fenerbahçe için İspanya'da flaş bir iddia ortaya atıldı.

"FENERBAHÇE, ADAMA TRAORE'NİN PEŞİNDE"

Todofichajes sitesinde yer alan habere göre; Fenerbahçe, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Wolverhampton forması giyen ve sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Adama Traore'yi transfer listesine aldı.

Geçen sezon Barcelona'da kiralık olarak forma giyen ancak başarısız bir sezonun ardından Wolverhampton'a geri dönen 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusuyla Fenerbahçe'nin ilgilendiği belirtildi.

GALATASARAY​, BAŞAKŞEHİR VE TRABZONSPOR'A DA YAZILMIŞTI

Haberde, Fenerbahçe'nin dışında Galatasaray ve Medipol Başakşehir de Mali asıllı İspanyol yıldızı kadrosuna katmak isteyen takımlar arasında yer alıyor.  Bilindiği üzere, sağ kanat oyuncusunun ismi daha önce Trabzonspor ile de anılmıştı.

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek olan Traore, bu sezon forma giydiği 27 maçta 2 gol ve 1 asist kaydetti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...