Tgrt Haber

Fenerbahçe, Arda Güler'in alternatifini İtalya'da buldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
04 Temmuz 2023 09:18 - Güncelleme : 04 Temmuz 2023 09:32
Fenerbahçe, Arda Güler'in alternatifini İtalya'da buldu

Fenerbahçe, Avrupa devlerinin peşinde olduğu Arda Güler'in transfer olma ihtimaline karşın alternatifini belirledi. Sarı-lacivertliler, Arda'nın yerine bir başka genç milli futbolcuyu kadrosuna katacak.

Fenerbahçe​'nin genç yıldız adayı Arda Güler​ yaz transfer döneminin en popüler isimleri arasında yer alıyor.

Genç yıldıza Avrupa'nın dev kulüpleri kanca attı, görüşmeler sürerken sarı-lacivertliler de Arda'yı kalması için ikna etmeye çalışıyor.

BAŞKAN LAPORTA AÇIKLADI: BARCELONA​ CİDDİ

18 yaşındaki oyuncu için en ciddi adım Barcelona tarafından atıldı. Barcelona Başkanı Laporta transferi bitirmek istediklerini açıkladı.

Laporta,  "Çok genç bir oyuncu. Oyuncu izleme departmanımız onu uzun süredir takip ediyor. Avrupa'daki tüm önemli kulüplerin onu istediği doğru ve biz de Fenerbahçe ile görüşüyoruz." ifadelerini kullandı.

ARDA GÜLER'İN ALTERNATİFİ KENAN YILDIZ

Fenerbahçe, Arda Güler'in ayrılma ihtimaline karşılık yıldız oyuncunun alternatifini belirledi. Sarı-lacivertliler, Arda Güler'in ayrılması halinde Juventus'un kapısını çalacak.

Diario Sport'un haberine göre; Fenerbahçe, Juventus altyapısında oynayan milli futbolcu Kenan Yıldız'ı transfer etmek istiyor.

Geçtiğimiz sezon Juventus altyapısında iyi performans sergileyen Kenan Yıldız dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

ARDA AYRILIRSA HAREKETE GEÇİLECEK

Arda Güler'in Fenerbahçe'den ayrılması halinde sarı-lacivertliler, Kenan Yıldız'ı transfer edebilmek için harekete geçecek.

Daha üst seviyede oynamak isteyen 17 yaşındaki oyuncunun Juventus'taki geleceği netlik kazanmış değil.

Fenerbahçe, Arda Güler'in alternatifini İtalya'da buldu

Kaynak: NTV Spor

Kaynak: NTV Spor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...